nějakej tip na alternativy k:
1. Miranda: všechny alternativy na wiki i ABClinuxu sem prošel - nevyhovuje mi ani jedna (abych to nepsal znova:
důvody proč pidgin a jemu podobní nevyhovujou a
pokus o mirandu pod linuxem) .. je to právě o těch možnostech customalizace a detailní nastavení chování jednotlivejch pluginů co, z mýho pohledu, dělaj Mirandu #1 (3 hodiny hrabání se v konfiguraci za uživatelskou pohodlnost stojí)
2. IrfanView: pár sem jich vyzkoušel (gqvieq, gthumb, xnview...) - může mi někdo vsvětlit proč vývojáři se do všeho snaží nacpat stromovou strukturu složky?
shánim něco jednoduchýho - menu, toolbar, img, status bar + základní funkce jako rotace, resize, změny barev, procházení složkou.. (gimp nechci - to je primárně editor, né viewer)
3. WinAmp: všechny alternativy na wiki i ABClinuxu sem prošel - zatím stagnuju na Audacious a Qmpp ... nechci žádnou prasečinu s MediaLibrary ve stylu Amaroku, etc..
a nějakej
PDF reader - aktuálně sem na evince
Okular mi hlásí na všechny dokumenty, že mu chybí plugin - dogooglil sem se, že je potřeba nastavit nějakej PDF flag, ale nenašel sem žádný další info
minimální požadavky: highlight a vkládání komentářů
doufám, že vzhledem k návu threadu, mi nebude řečeno, že jestli mi nevyhovuje množství nastavení, tak se mam jít hrabat ve zdrojákách a zkompilovat si to podle sebe :)