• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ASYDKRASOHLED - open the doors of perception
    ASYD
    ASYD --- ---
    ALESH: vcera mi to zrovna dorazilo...vynikajici LPcko
    ALESH
    ALESH --- ---
    YouTube - ‪King Crimson - Starless‬‏
    http://www.youtube.com/watch?v=Z9IQnDRYIYU
    ALESH
    ALESH --- ---
    Co a hlavne kdy priste?
    ALESH
    ALESH --- ---
    LOPIK: presne, taky jsem cekal normalizacni hity a nakonec jsem byl prijemne prekvapen. Prijemny vecer.
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    a pak tam mival jinou peknou satanskou lyriku - neco ve smyslu "podobny dubu, jehoze vetve blalbla, hnusu a skorpionu" ale to uz si nepamatuju
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    sest sest sest je sestsetsedesatsest
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    LOPIK: jo ja dekuji za "obzalovanyho" preci jen slyset bigbossovu plynou moravstinu se nepostesti kazdej den
    ASYD
    ASYD --- ---
    !!! parada
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Včera se to dopadlo zajímavě - bál jsem se abysme to nezvrhli moc k nějakým těm "normalizačním hitům" ale dopadlo to podle mně dobře. Nakonce jsem byl příjemně překvapenej, že se dá jen z českých věcí takhle uhrát celej večer bez toho, aby to sklouzlo někam kam nemá (doufám že ty moje Oceány, Videodiska nebo Andulky Šafářový šli přežít bez úhony, tak nějak jsem to chtěl slyšet..)
    Dokonce i lidí bylo dost a nějakým způsobem i reagovali, měl jsem z toho celkem dobrej pocit..
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    to pouzijem na pristi letak, Stibrova ma dobry nalejvaky :D a pro listky zajedu osobne k panu Sourkovi
    ASYD
    ASYD --- ---
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    jsi dívka
    ASYD
    ASYD --- ---
    asize nakonec nikoliv
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    a ty prijdes, divko ?
    ASYD
    ASYD --- ---
    lol
    ten org furt hapruje no
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    jee dneska hrajem :D ani udalost jsem nespichl , to bude asi natriskano ostatne jako vzdy :D
    N_I
    N_I --- ---
    kdyz vidim apdejt kalendaria tak pochybuju o nejakym tahani beden

ale sam jsem kdysi myslel na neco podobneho...speedstop venku..pres den..flek nejakej mimo deni...takovej je treba v hloubetine...a hrat jen pres den..spis grilovacka a zevlovacka....a vecer domu..:)))

ja osobne mam hlavne problem s terminama a s tim ze furt nekde beham tfuj..zena se zlobi a ja taky..betty vidim malo..:(((

//// dnes sefovovi narozky do rana v centru, brrr..sobota odvoz darku a uklid akce..nedele hrani v oku...ve stredu husa...v sobotu blesi trh kerej mam celej na hrbu..a to je jeste v utery speedstop dar edice...kurva!!!!////////
    ASYD
    ASYD --- ---
    tak... ja sem pro kazdou spatnost
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Nic není nemožné
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    co udelat nakou taskarici venku, v Praze, Jen dva odposlechy aktivni.. treba z patka na sobotu nebo ze soboty na nedeli ? Je to real ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam