• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ASYDKRASOHLED - open the doors of perception
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    LOPIK: jeee :) tahle ? tak mi ji kdyztak vem nekam ;]

btw napada Vas nejaky misto kde bysme mohli spachat nejaky ty eighties ? v ty 77 by to slo, ale me to tam nejak nelaka..
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Tvoje Dire Straits nemám, ale zato jsem našel Nějak výběr toho smutnýho alkoholickýho klauna Nováka, pravděpodobně z toho československýho večírku..
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    hele vp ohode hral sem na vic mistech mezitim, ale tak nejak od ty doby to zhruba datuju no, treba sem guma a nekde ji jeste najdu, jen jsem narazil na prazdnej obal :(
    N_I
    N_I --- ---
    smazak..podivam se ti...jednu mam a nejak me ta deska sere..nemam ji vubec rad..kdyztak ti dam klido tu svoji..kdyby se nenasla...
    ASYD
    ASYD --- ---
    ja uz delal inventuru...bohuzel tam nebyla...takze bud bica, anebo zustala v huse...imo se neztrati
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    myslim, ze od minulyho krasohledu nejak nemuzu najit jednu desku , konkretne album dire straits - brothers in arms, kdyby nekdo nahodou... dik
    ASYD
    ASYD --- ---
    LOPIK: mozna na nejake kompilaci...koukam ze to mozna este bude celkem fuska ;)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    X je těžký - mám doma třeba tohle:
    http://s.dsimg.com/image/R-37096-001.gif

Ale to se asi moc nehodí :-)
    ASYD
    ASYD --- ---
    ale je to pruser...koukal sem na muj seznam na discogs a bohuzel...X mi chybi

v tomhle musime verit Lopikovi ;)
    ASYD
    ASYD --- ---
    olol....bohuzel, tot podvod - Mark Snow :P

holt se budem muset snazit
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    tak aspon soundtrack k X files byste mohli.. mohu zapujcit :))
    ASYD
    ASYD --- ---
    jsem zvedav na X... pochybuju ze tam nekdo date toho XZibita ;)
    ASYD
    ASYD --- ---
    SMAZAK: presne tak...a u slozenejch jmen (viz Emerson, Lake & Palmer) pouze to prvni
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    LOPIK: naskenuj neasi :)
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    u interpreta urcite prijmeni a u kapel prvni pismeno (mimo predlozek the apod.), ale ja Vam do toho nebudu kecat, pac se stejne s nejvetsi pravdepodobnosti neucastnim, ale tema fakt dobry.. to Vam zavidim :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    A pak ty papíry najdu zase za dva měsíce uvnitř nějaký desky :-)
    ASYD
    ASYD --- ---
    ALESH: treba takhle...ovsem ja osobne bych se v pripade jmen podle individua ridil prijmeni a ne jmenem

nap. al green, bob marely, atd.

no a co se tyce interpret VS pisen ... ja osobne se priklanim k razeni podle interpreta

ale muzem hlasovat

jinak pritahnu papir s nadtistenou abecedou a budem to opet zapisovat ;)
    ALESH
    ALESH --- ---
    ALESH
    ALESH --- ---
    A jak vlastne proste s tou abecedopu? Pojedem jen po interpretech, nebo to budem kombinovat i snazvama pisnicek?
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    nejakou tematickou kdyz dneska slavi 60 :)
    The Police - Roxanne live 1979 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=-wpX6drarrs
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam