• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ASYDKRASOHLED - open the doors of perception
    ALESH
    ALESH --- ---
    Ja se stavim kluci;]
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Jen aby ses nedivil :)

SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    vypada to ze bude natriskano :D
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Mě to třeba v Huse smysl dává.. pořád mi přijde, že tam mají ty hippiesárny celkem ohlas..

Jinak i ty mladý to IMHO pořád dost poslouchaj - na gymplech to musí pořád frčet, co jinýho taky, všichni nejsou na Hiphop a EMO už bude zase pomalu pasé.. Horší je ale že ty jelita znají Doors a "Džoplinku" a to bude tak asi všechno..
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    ale mozna je to kravina
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    no kdyz uz jsme to teda nakousli, presne jak rikas.. ja uz nad tim parkrat premejslel..
    ono by publikum i bylo, ale rozhodne nikdy nezavita do klubu jako hus nebo nedejboze do 77 .. mozna by stalo za to rozhodit site a poptat se treba v nakejch rockovejch klubech. jestli by treba nebyl zajem kdyz nebude nic do programu o hudbu hranou z gramofonu.. takovejch klubu je urcite spousta.. kain vagon beseda a mraky dalsich.. akorat tam asi nebudou mit gramofony na stalo..
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    ja uz jsem s tim celkem smirenej :]
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Zrovna ta 77 může překvapit, mě to tam taky přijde zbytečný, ale na druhou stranu vím jak tam minule přiběhnul úplně náhodně někdo z baru a rozplíval se tam nad úplně nečekanýma věcma..
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    jako je pravda ze 77 je imho takovej divnej klub, nerikam spatnej ale za me muzu rict ze to je tam takovy neutulny a neosobni.. celkove takovy tmavy, ty dlazdicky vsude.. na baru dva nebo tri ukrajinci a vzadu zasity tri zhuleny patnactilety tipci kterejm bylo naky hrani nekde, to byla vzdycky stejna navsteva kdyz jsem tam hral..
    treba je to tam ted jiny, treba se zvedla i navstevnost, tezko rict, mluvim ze zkusenosti, kdyz jsem tam hral nekdy pred pul rokem naposled, ja k ty 77 taky moc netihnu..
    na druhou stranu je to jeden z mala klubu kde cloveka nechaj hrat co chce.. i kdyz to neni zadnej mainstream..
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    Jsem myslel, ze uz si dost starej na to, abys vedel, ze si vetsinou tyhle veci hrajem sami pro sebe nebo aspon pro mensi okruh lidi, co vedi co je dobry ;]
    ASYD
    ASYD --- ---
    ale hovno s makem za barakem
    ASYD
    ASYD --- ---
    coze jakze preco?
    ASYD
    ASYD --- ---
    super
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    Lopik asi jezdi po pribuznejch :) dal bych at stihnem do programu
    12.1. Krasohled vol 26. - večer méňe známých písní (Derry White, Bandonio Anteras)
    ASYD
    ASYD --- ---
    ale potrebujem znat tema do programu
    ASYD
    ASYD --- ---
    mate to domluveny na ctvrtek 12.1.
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    klido :)
    a mam dve temata
    tentokrat si uz musime vybrat
    bud bych dal