• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ASYDKRASOHLED - open the doors of perception
    ASYD
    ASYD --- ---
    ALESH
    ALESH --- ---
    minule jsem soundtracky nehral, ted bych si je klidne dal. I kdyz moje sbirka soundtracku je spise z tech mene znamejch filmu, co nikdo neuhadne ...
    ASYD
    ASYD --- ---
    jeste prosim vyjadreni od dalsich matadoru a pak to domluvim
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    od 17 do 24 tu nejsem, filmy klidne
    ASYD
    ASYD --- ---
    co v breznu? dame ty filmy konecne?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    A Music Club 77 velmi saje - to je pravda.. Na hraní z desek je to tam v současný podobě nepoužitelný.. Vazbí tam strašlivě gramofony od suprvolferu co maj někde u tý kukaně - maxáče se ještě nechaj, ale LP tam nejde prakticky vůbec pustit.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Bude to v HUS23 v Husitský Ulici na žižkově - adresa je Husitská 23 a je to tam tak nenápadně schovaný.. S tou bubnovačkou - Tobiáš hraje asi něco takovýho, přímo z Afriky.
    Já budu pouštět asi spíš soul, funk a podobný věci, Asyd předpokládám podobně co já..
    SIHAJKA
    SIHAJKA --- ---
    hel kuci, tady slečna, na black music bych došla, zvlášť na roots či bubnovačku, plís o info do pošty kdy kde, díky mimochodem 77 na žižkově mám blízko, ale mohu potvrdit že jsem slyšela nelibé komentáře svých místních kámošek na tento klubík
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Píšu si do imaginárního diáře
    ASYD
    ASYD --- ---
    zapomnel jsem aktualizovat... tak aby se nezapomnelo

24.2. Krasohled vol 27. - Roots: Black music (special guest Tobias, Derry White, John Lennin)
    ALESH
    ALESH --- ---
    Ja bych se tedy s dovolenim pridal, mam nejakou cernou hubu, kterou jsem jeste na krasohledu nehral s tim, ze to neni moc krasohledove, ale na tohle tem by se to naopak hodilo...
    ASYD
    ASYD --- ---
    jj...je to tak
    ALESH
    ALESH --- ---
    Jasne, tak byl to jen napad, kdyz je to ten krasohled cislo 27...
    ASYD
    ASYD --- ---
    muze byt...ale asi bysme to meli oznamit v prubehu vecera aby kazdy chapal o co jde
    ALESH
    ALESH --- ---
    a co to okenko klub27?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Tak ujít bych si to zase nenechal, že jo :)
    ASYD
    ASYD --- ---
    LOPIK: eh...tak ja jsem oslovil naseho hosta ohledne black music...kdyby souhlasil, tak to muzem dat ve dvou... pricemz byses klidne mohl pripojit, pokud bys mel chut
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    ASYD: Radši bych počkal na příští měsíc - teď jsem tam byl často, ale když nebude zbytí tak jo.
    ASYD
    ASYD --- ---
    ok tak jo...lopiku, pujdes do toho?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam