• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ASYDKRASOHLED - open the doors of perception
    N_I
    N_I --- ---
    ehm vsimni si//tak to rika jarda jagr ne?/// ze posledni fail s dvojitym programem tam ani nezminuju..:)))

/// ikdyz sem akci domlouval asi 2 mesice dopredu////
    ASYD
    ASYD --- ---
    no prave...snad slezina intousu co si to vypinaj je vyjimka spis nez pravidlo
    N_I
    N_I --- ---
    esli sou zvedavi na pisnicky?

to jako kdyz na poslednim krasohledu si v zadu ackari radsi vypli bednu? a prisli tim ze je to kurva moc nahlas ze se neslysi? :)))

a jak ve predu sedeli jen nasi znamy?

ja ti nevim....suma sumarum co jsem zatim mel s novou husou do cineni...je to spis cesta zpet...i s tim palenim v zadu..to je taky omrd vetsi nez jsem si byl schopen pripustit....nejak se mi styska po chesusovi nebo tomykovi za barem...
    ASYD
    ASYD --- ---
    od znovuotevreni mi prijde ze tam byva dost lidi...hlavne tam vzadu...otazka je, estli sou pak vubec zvedavi na nejake pisnicky
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Co nějaký promo na pátek? Asyd sezvi tam burvární noru :-)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já bych rád, ale nenapadá mě kde..
    ASYD
    ASYD --- ---
    ja pokud budu v praze tak bych rad... s lopem nekde?
    STADIK
    STADIK --- ---
    ahoj, jak to vypadá s tim silvestrem? budete někde hrát? rádi bysme zašli.. :)
    ASYD
    ASYD --- ---
    HEHE...se te zalekli a radsi to zavreli
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Nějaký zmatky zase, co mě poslední dobou pořád provázejí.. btw. v pátek sváma nakonec budu naštěstí celou dobu, ta druhá akce se taky ruší, tam zas dostal podnik údajně výpověď z nájmu.
    ASYD
    ASYD --- ---
    to je slusnej voser... spatna domluva?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    btw. dneska je to vůbec den - měli jsme tam mít dneska speedstop a tak před hodinou jsme zjistili, že tam už má hrát i někdo jinej..
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já určitě přijdu - to druhý mám kousek vedle, jen to budu muset nějak zkombinovat..
    ASYD
    ASYD --- ---
    au. a zrovna na tvuj input jsme spolehali.
    smazak by nesel jako supl?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Tak se mi zase povedlo chytře domluvit si na příští pátek ještě jedno hraní.. :-( takže vás asi na chvíli nebo nějak opustím..
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Ok...

tak se přiserem někam jinam :)
    ASYD
    ASYD --- ---
    tak na silvestra v huse ma bejt 'reaggae dub party'... tudiz nekompatibilni s krasohledem
    ASYD
    ASYD --- ---
    taky pekny :-/
    ASYD
    ASYD --- ---
    LOPIK: to jsem asi zustal nepochopen...tema resim pro lednovy krasohled

co se tyce silvestra, tak tam uz je program naplanovan, ale bude se hrat od odpoledne az do rana....takze snad bysme meli prilezitost se zapojit do programu jako 'jedni z mnoha'...snad bych ani nalepku krasohled do tohoto netahal...stejne necekam ze by se tam nekdo mohl objevit...ty a ja... a to ani jeden to nema este jasne ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam