• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ASYDKRASOHLED - open the doors of perception
    ASYD
    ASYD --- ---
    co neco s jarem? nake pozitivni pisnicky se dycky hodi
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    co tam napsat nějaký "sounds of the past" to je dostatečně neutrální a cool..
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Taky bych dal něco jinýho - tak freestyle? Nebo nápad na nějaký heslo co se hodí na letáček?
    ALESH
    ALESH --- ---
    Ja bzch spis vybral neco jineho, nez angazovanou pisen, napad je to dobrej, ale hrat to v klubu celou noc, na to mi to prijde moc uzke tema. Pokud s tim ale namate problem, tak smele do toho :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Už po mně chce Verča vědět, co tam naspat - takže?
    ASYD
    ASYD --- ---
    misto karaoke muzem natrenovat nake acapella ;)

Bohemian Rhapsody A Capella
    http://www.youtube.com/watch?v=-KXk-PZtV-Q
    ASYD
    ASYD --- ---
    LOPIK: tak co... nechame to na veceru angazovane pisne? ja uz v duchu vybiram co hrat ;)
    ASYD
    ASYD --- ---
    tady rovnou vlajkova pisen ;)

Faith No More - We Care A Lot
    http://www.youtube.com/watch?v=d1g9PFtSCKw

a navic je moznost zahrat bez vycitek Sign O the Times :D
    ASYD
    ASYD --- ---
    angazovane pisne jsou dobre!
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Ty protiválečný je třeba zajímavý téma, ale celej večer poslouchat "řekni kde ty kytky jsou" a podobný šlágry by bylo asi dost smutný :-), vzít to třeba širší jako nějakej "večer politické písně" kde bysme hráli tyhle všelijak angažovaný písničky by ale mohlo být zajímavý..

debut - pozdní období by mohlo být zajímavý, ale přijde mi to už takový víc do rádia - v tý Huse, kde když se zadaří pak nějak houste ta atmosféra spolu s počtem propitýho chlastu je to takový dost školoprdský - vydrželi bysme to držet IMO tak do jedenácti..
    ASYD
    ASYD --- ---
    slusnej seznam
    zamereni na instrumenty je dobry
    zivaky taky cajk

tematicke vercery me taky bavily, ale je tezke prijit na tema co sme este nemeli... drogy? vztahy? valka/protivalecne?

napada me este dalsi tema --- debut/rane obdobi VS konec kariery/pozdni obdobi
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    ASYD: 80ies bych někdy dal, jenže poslední dobou je to těžký - já bych si chtěl vzít nějaký ty "hezký" eighties a jak to znám tak se to zas zvrtne do nějaký těžký pařby a pak budu brečet, že nemám ty největší sračky co každej zná :)

Ale jo, eighties - to by šlo..
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Co mě tak napadá:

Podle nástojů - tzn. třeba kde jsou nějaký vyjímečný bicí, klávesy, kytary atd..

Podle tempa - třeba "rychlý" písničky jsme nedávali - tady je ale problém, že se to celou noc moc nedá, takže naprd.. šlo by to udělat ale třeba nějak že by měl každej za úkol s tím nějak pracovat (třeba zrychlovat za ten svůj set nebo tak...)

Dlouho už jsme nedělali ani nějaký ty roky nebo abecedy - něco víc svazanýho, kde si to musíme víc připravit..

Ještě mě napadli třeba, že bysme mohli hrát jen No. 1 z hitparád nebo tak něco..

Živáky jsme taky furt neměli...

Tématický akce jako "zvířata" atd.. to byla taky celkem sranda - nějakej ten okruh byse jistě ještě našel..
    ASYD
    ASYD --- ---
    nedavno zaznelo 80s
    to sme dlouho nemeli
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Nějaký téma bysme měli vymyslet.. freestyle je moc free a drogy jsou skoro jako freestyle..

Invalidů je zas málo :)
    ASYD
    ASYD --- ---
    LOPIK: Ok...ascha bohuzel nemuze, tak to dame bez nej

vyberete tema...ja to minule prosadil lehce napoleonsky, tak to tentokrat necham byt ;)
    ASYD
    ASYD --- ---
    LOPIK: tentokrat uz nehodlam odjet tak brzo
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já vlastně taky :-)

Termín máme - bude to zase sobota - 26. 4. (takže zas do sedmi? ;-)
    ASYD
    ASYD --- ---
    ja osobne davam karaoke pri kazdym krasohledu... minimalne kdyz sam hraju
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Píšu Verče jestli něco má..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam