• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ASYDKRASOHLED - open the doors of perception
    ASYD
    ASYD --- ---
    cervnovy krasohled, mame na vyber nektery z techto terminu: 6,13,14,20,27,28 cerven
    ASYD
    ASYD --- ---
    jj taky jsem ji to odrekl kvuli brance
    ja mam problem ale s tim terminem, pac je to fansderby a to je vec na kterou se taky tesim celej rok
    rozhodnu dle stavu meho kotniku...zatim to moc nevypada ze bych byl schopny cutat
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já s brankou počítám - už se tam moc těším - mně se na to ptala už i Verča někdy minulej měsíc a už tehdy jsem jí říkal že nemůžu, že mám tu Branku..
    N_I
    N_I --- ---
    a 14.6. bych rad videl lopika i asyda v tej brance...ale vite jak...kazdej necht to posefuje dle sveho gusty...
    N_I
    N_I --- ---
    jen tam vpravo dole vylejza hlava briena maye nebo co ne? /keryho sem letos asi privezem solo /
    ALESH
    ALESH --- ---
    vtipny je, ze jsem ten gif delal primo z videa (je to z Live Aid.. vybornej koncer) a pak jsem upne ten samej gif nasel na netu, byt v horsi kvalite. Holt silnej moment;)
    ALESH
    ALESH --- ---
    zvlastni, ja to vidim v praci i doma bez problemu..

ASYD
    ASYD --- ---
    ALESH: uz vidim...moc pekny...ten napad s cervenou teckou je supr!
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    ALESH: Hezký, ale musí se to otevřít v novým okně..
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    ASYD: 14. je v Bečvárech zas ten festival v Brance..
    ASYD
    ASYD --- ---
    ja nic nevidim :(
    ALESH
    ALESH --- ---
    ASYD: LOPIK: v poradku?

ASYD
    ASYD --- ---
    preposilam

OD: VERU_HUS --- --- 9:31:02 8.5.2014
    Ahoj,prosimte nechcete si u nas zahrat 14/6?v ten den bude v nasi ulici smerem nahoru akce mezi dvorky a my se ji ucastnime v 20h bude u nas hrat rockova kapela maji to tak na hodku a pak potrebuju djs a vy byste se mi tam hudebne hodili..mate cas?

ja mam zrovna fansderby (i kdyz este nevim jak se dam do te doby dohromady s nohou) tak se este ptam u vas jak ste na tom
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    To já budu dlouho hrabat - moc toho zas nemám..
    ASYD
    ASYD --- ---
    dneska mi dorazila uplne bozi deska a... je to zaznam z koncertu! uz me svrbej prsty
    ASYD
    ASYD --- ---
    na nyxu je to samej detektiv :D
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já jsem koukal, že fakt dneska, ale nechce se mi zase dělat zmatky..
    ALESH
    ALESH --- ---
    30. je dnes, ne? Je to jedno, ja nakonec prijdu i v tu sobotu, nearozeniny nenarozeniny, krasohled je nejlepsi :)

VERU_HUS --- --- 11:37:03 30.4.2014
    Ahoj vsichni,)
    Mam jeste volne tyto dny v kvetnu-2,9,30..kdyby jste si nekdo chtel zahrat napiste mi do posty..
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    To bylo vcera :-)
    ALESH
    ALESH --- ---
    LOPIK: jen ze vecra psala, ze je jeste volno na 9.:) Ale OK :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam