• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ASYDKRASOHLED - open the doors of perception
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    ASYD: zrovna 12. slavi Tyna narozka, to ne..
    ASYD
    ASYD --- ---
    cerven klidne 29. a kveten co treba 12.?
    ALESH
    ALESH --- ---
    LOPIK: Tak berem tu cerven hlavne:)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Takze k situaci - klubovna volna az nekdy 29. cervna - nebyl jsem asi dost proaktivni ,:) - to bych bral co myslete?
    Pak tu mame Muzu - tam bysme mohli nejakej kveten - je celkem jedno kdy asi, napuste navrhy - muzem i patky..
    ASYD
    ASYD --- ---
    Top 10 Best Rock Albums to Listen to on Vinyl
    https://www.youtube.com/watch?v=Don-HNutUOA

chybi jen dve :]
    ASYD
    ASYD --- ---
    lope nechces poptat nejaky dubnovy termin v muze na krasohled nez se finalne presunem do klubovny?
    N_I
    N_I --- ---
    hezky triko co:)

snad se diva i rifa:)
    ASYD
    ASYD --- ---
    koncert byl solidni.... kluci byli neskutecne sehrani
    ALESH
    ALESH --- ---
    ASYD: Predkapela ale zacina 19:30. Tu slyset nechces?
    ALESH
    ALESH --- ---
    Na všechno v životě přicházím pozdě, ale pro mě včas, říká dýdžejka z Grandu - Aktuality - Zprávy - Trutnovinky
    https://trutnovinky.cz/...a-vsechno-v-zivote-prichazim-pozde-ale-pro-me-vcas-rika-dydzejka-z-grandu/
    ASYD
    ASYD --- ---
    tak bych to videl naproti v marianskem obraze nekdy pred 8?
    ALESH
    ALESH --- ---
    ASYD: jsem pro :)
    ASYD
    ASYD --- ---
    a vidim ze krasohled parta se ucastni v nedeli koncertu temples > bysme mohli dat sraz a jit spolecne, coz?
    ASYD
    ASYD --- ---
    chtelo by to asi zjistit zda jsme jim tam fakt sedli do noty, estli nas tam este chtej a tak
    ASYD
    ASYD --- ---
    takze pristi mesic v Muze a pak si zaridime rezidenturu v klubovne?
    ASYD
    ASYD --- ---
    ASYD
    ASYD --- ---
    jj prijemna spolecnost!
    HANNA
    HANNA --- ---
    děkuju za skvělou party, takhle jsem se dlouho nezbombila

pamatuju si, že jsme se na začátku potkali s lopikem, který říkal, že hlavně žádný panáky a hulení, a já potvrzovala, že přece jdu ráno do práce. tuším, že stejně došlo na obojí. do práce jsem ale kupodivu statečně na 9:30 dorazila :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Ze začátku mi přišli lidi trochu mrtvý, ale viděl jsem jen na bar, pak když přišly na řadu Triky a Pověry a podobný pecky, tak už se celkem bavili..

btw. vtipný přání potom - co si tak pamatuju kromě Primal Scream - "něco od Bee Gees" a "Tulácký ráno nebo nějaký jiný country" - Brontousary a Horečku sobotní noci jsem bohužel nechal tentokrát doma :-(
    ASYD
    ASYD --- ---
    no ja si vsimnul ze lidem co chdili kolem se to libilo, minimalne prvi lopikuv set

nikdo se nezastavil ani neparili, alevidel jsem podupavani do rytmu a to uz je ruka v rukave
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam