• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ASYDKRASOHLED - open the doors of perception
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    ASYD: Smažák možná jo, ale já bych nemusel moc chápat po dvou hodinách spánku ;)
    ASYD
    ASYD --- ---
    jo nemusim tam bej do tri

smazak prece pochopi ze se zaseknes u desek
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Mám ale novej job, tak nevím jestli je rozumný abych tam zůstaval do pěti nebo kolika, možná si vemte nějaký náhradní pecky aspoň pak na konec, rád bych šel taky nějak normálně domů..
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já dorazím, sluchátka vezmu.. možná by se hodil ten dzindzik malej/velkej jack, mám ho nějakej vykloktanej. Desky nějaký popadnu zejtra ;)
    ASYD
    ASYD --- ---
    tak co bando zitra?
    pred nama je koncert, tak cekam zacatek spis az k deseti... ja musim cca do 8 hlidat malou, takze to vidim ze dorazim cca pul 10.

Dane beres ty sluchatka? mate pripravene desky? ja teda beru jazz a pak neco malo najazzle elktroniky a ambience

kdo dorazi? Vitek, Lopik, Alesh?
    ASYD
    ASYD --- ---
    moje sou nahovno, tak doufam v lopika
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    vemete nekdo zas sluchatka?
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    hele tak sem zacal davat dohromady takovej cesko-slovensko-polskej plejlist, neni to sice jazz, ale tanecni to bude asi jak Dvorakova novosvetska.. Zatim to vypada na cca hodinovou stopaz
    ASYD
    ASYD --- ---
    zdur pane
    co tak nekdy si prijit poslechnout krasohledi pany?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Sorry jako... každopádně musíš někdy zajít zahrát na Krasohled
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    LOPIK: dik za pripomenuti.. myslel jsem, ze se mi to povedlo vytesnit navzdy z pameti

:[]
    ASYD
    ASYD --- ---
    lol wtf
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    SMAZAK: Nejlepší bylo jaks tam měl tenkrát ženu a ta se málem poprala s nějakou tou ukrajinkou co jí měla nasypat cukr do piva :-)
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    takovyho chlastu si tam vystavej a pak me posilaj do jah, to nebylo fer !
    N_I
    N_I --- ---
    imho takto jednou horel lustr ve wakate..blafl u jednoho plouzaku ten prach a pavuciny..
    jen blbni..

ale stav se nekdy vole...show s lopem zni super!!!

SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    ty krabe ja jsem porad tady a s lopikem ted planujem grandiozni show takze stay tuned :D

to video je super jak leju ty panacky a pak mavam tim ohnem pod papirovym lustrem, tak trochu se divim, ze to tam nelehlo popelem :D skoda, ze neni nejakej part II. o par hodin pozdeji jak davam supermana na stole a okolo prazdnej lokal.. :D
    ale bylo to tam fajn to jo...
    ASYD
    ASYD --- ---
    jj, je ted nakej extra prijemnej hostitel...zvuk tam je skvelej a je to intimco
    za me lepsi nez klubovna
    N_I
    N_I --- ---
    muza je podobnej brloh..jen pro vas vic z ruky...ale po ty rumovy vymene nazoru s michalem je to ted uplne super..:)))
    ASYD
    ASYD --- ---
    ALESH: jj, kez by
    mne se asi nejvic zatim libi v muze
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    N_I: Smažák je ve Vraným, ale já ho někdy ještě vytáhnu.. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam