• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ASYDKRASOHLED - open the doors of perception
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    ASYD: jo prej v pohode, dan uz ma novy
    ASYD
    ASYD --- ---
    dane ty sluchatka si mam nechat?

ja zrovna takovehle potrebuju, to je nahodicka
    ASYD
    ASYD --- ---
    I now have the only Volvo 240 in the world that plays Toto’s Africa as the open door chime!
    http://www.youtube.com/watch?v=pZ301QEoo9Y
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Mně to tam vždycky baví, ale teď se to sešlo.. uvidíme příště - Múza je možná kdykoliv, stačí napsat, sedím tam beztak každej druhej den..
    Jestli se naskytne něco v klubovně, napíšu a když byste nechtěli, "udělám" tam něco jinýho ;)
    S těma lidma u našeho stolu, z toho si hlavu nedělej, je IMO celkem rarita, že tam nějakej náš stůl vůbec máme..
    ASYD
    ASYD --- ---
    nejhorsi bylo ze ja tam z DJ uctu vychlastal nejvic a pak jsem zbehnul tak brzo...bylo mi trochu trapne
    ale zase tu hodku cca jsem zahral
    ASYD
    ASYD --- ---
    ne fakt uz tam bylo jen 2xbarman a cca 4xlidi na baru
    ale popravde uz bych tam radsi nehral - tohle byla posledni "kapka"... kdyz odejdou lidi od naseho stolu tak je konecna

i need some muza, tam je to vetsi intimco
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    njn... já se fakt nemohl moc zdržovat.. neměli problém, žes i ty utekl brzo?
    ASYD
    ASYD --- ---
    Ales tam zustal este tak 15 minut po lopikovi a pak uz jsem tam byl uplne sam
    ASYD
    ASYD --- ---
    sakra ale skoda ze si me nakonec neposlechnul aspon Lopik, konecne neco za co jsem se nemusel stydet
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    jojo, priste se polepsim, ja dneska zalehl definitivne se smrtelnou formou rymicky..
    ASYD
    ASYD --- ---
    to je pravda
    N_I
    N_I --- ---
    ASYD: taky si nekouril moje cigara voe :)
    ASYD
    ASYD --- ---
    Dane, sluchatka mam

ani jsem to nevzal pres lesy tentokrat
    ASYD
    ASYD --- ---
    hosi vcera mi to slapalo jaxvin... strasne mi to sedlo

takova skoda jak se to rozuteklo v jedenact

musel jsem pak vyjednavat s barmanem kdy to jako zatahnu, nakonec jsem to uhnal na pul jendou, to uz tam bylo jen par lidi

ale jazz jako ano, doslo i na mixy klasickych jazz tracku a slo to prekvapive dobre
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ja klido zacnu, mam to na asi na trictvrte hodinu
    ASYD
    ASYD --- ---
    olol...rikas ze folk rock v Klubovne nema sanci?
    ty jo tak to ja dorazim ten zbytek...uvidime kolik lidi bude mit chut pokracovat s klasikym jazzem

ja to vidim spis na pozdeji, kvuli tomu hlidani... radsi pocitejte s tim ze zacne nekdo jiny
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    jojo dorazim tk na devatou, ten koncert pred nama je tragickej, mylsim ze ho v devet maximalne lidi vypiskaj :))) desky mam presne na svuj set.. Ales rikal ze dorazi
    ASYD
    ASYD --- ---
    koukej prijet zkontrolovat moralku svych zamestnancu!
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    :D až Vám budu vyprávět
    N_I
    N_I --- ---
    jen blbni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam