• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ASYDKRASOHLED - open the doors of perception
    ASYD
    ASYD --- ---
    lope, aleshi? 24.1. slo by?
    ASYD
    ASYD --- ---
    apropo ted mi psali z Puncta a tam na nas zas az tak zvedavi nejsou...ale zrovna oteviraji este druhy podnik kde chteji provozovat jakesi radio, ale zda se ze tam by chteli tematicke bloky mapujici uricte zanry, historii hudby atd

nejake ty pruseciky by tam byly, ale z meho pohledu jsou slibnejsi ty Suroviny
    ASYD
    ASYD --- ---
    tak 24.?
    pokusil bych se dorazit aspon na chvili, pokud to rodinna situace umozni
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    aha tak ja 31.1 nemuzu.. sem na sluzebce..
    ASYD
    ASYD --- ---
    gut... este poprosim aspo jednoho abysme meli dostatecnou "komisi" pro pripadny presun ;-)
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    jsem pro
    ASYD
    ASYD --- ---
    nabizi nam kterykoliv lednovy ctvrtek v SS
    nam se koncem prosince narodi druhe dite, takze ja budu temer urcite out, ale pokud bysme vzali posledni ctvrtek tak je sance ze bych se aspon na chvili objevil

co tedy dat az 31.1. ?
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    no tak super, to se tesim, taky je dobry ze tam pude hrat uz normalne od osmi treba takze ty vsedni dny pak druhej den tolik nebudou bolet :)
    ASYD
    ASYD --- ---
    tak jo.
    jsme preddomluveni - vypada to ze zkraje pristiho roku dame prvni testovaci jizdu.
    na patky/soboty jsou dost zabukovani (mivaj tam zivou hudbu) takze to nejspis budou akce ve vsedni den - ale tak uz jsme holt zvykli.
    Ad finance jsem jim napsal ze hrajem za chlast :]
    ASYD
    ASYD --- ---
    a libil se mi detail ze hudba v "tancirne" je prehozena do mensiho repraku na baru - kde uz to je jen pozadi, ale stejne
    ASYD
    ASYD --- ---
    tak jsem poslal poptavku a uvidime

fakt jsem cumel...nejdriv sem tam vlezl... bylo tam par patronu u baru co vypadali ze se kazdou chvili porvou. par stolu a nic
    tak rikam wtf. tady ma hrat dj a je to tady tak pro deset lidi a hudba nikde

jedina zbyla moznost byla takova kobkovita chodba ktera koncila odbockou a dverma nekam do kuchyne ci co... tak jsem to zoufale zkusil a za rohem vstup do raje

krasna sklepni mistnost s nekolika velkyma stolama a v rohu DJsky pult a svetla...Mira hral oldskul a ja vedel ze to je presne ono

doufam ze tohle vyjde, ten vibe byl uplne jasny
    ASYD
    ASYD --- ---
    napisu
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    No tak super, napises tam nebo tam mam napsat?
    ASYD
    ASYD --- ---
    jo a dik Mirovi vcera za poslechovku...bylo to prijemne
    ASYD
    ASYD --- ---
    opravdu se moc primlouvam abysme zkusili zahrat ve Sbernych Surovinach... vzal jsem si vizitku na jejich provozniho/hudebniho dramaturga

nejvic Hus23 feeling co jsem mel po zavreni husy samotne
    ASYD
    ASYD --- ---
    Ty suroviny jsou super prostor!
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    VITEKK: discogs, podle umělce a tam zalozka compilations. vcera jsem si takle hledal puvodni verzi pepika od e!ecek hh
    N_I
    N_I --- ---
    ja posledni dobou koupim i nejakej ten singl..kdyz chci jen to...
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    VITEKK: Discogs ted relativne nove umi hledat i podle pisnicky - najdi sibto treba na albi, tuknes na track a vyjede ti na cem vsem to jde sehnat
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    jinak ja samozrejme dal preferuju klubovnu, ale proste chtelo by to neco, kde se jednou za cas daj hrat veci, jako je muj existencialni slovensko polskej set..

hele a daj se nejak vyhledavat vinylovy kompilace na kterejch je nejaka konkretni pisnicka? proste kdyz bych chtel neco na desce ale nechci cely to album, protoze jeho zbytek je hroznej shit.. :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam