• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ASYDKRASOHLED - open the doors of perception
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ASYD: jo ale kdyz bys udelal udalost ty tak ja se to nedozvim pokud to sem nejak nenahodis, spoustu lidi co by na krasohled sla nemam na fb za pratele, z vas tam mam jenom alese takze je ani nemuzu pozvat, takhle by ta stranka vytvorila udalost ktera by vyskocila vsem co to lajkli a ja se nemusim zabejvqt tim jestli ty lidi pozva ales pac je ma v pratelich na fb a ja ne..
    N_I
    N_I --- ---
    problem profilu je ten..ze kdyz ho nekrmis co den...contentem co lidi zajima...stejne tam nikdo nevleze..a nic se nestane....

otazka je zdali mas cas a dost contentu to kazdej den plnit...
    N_I
    N_I --- ---
    no udalost prece vytvoris ikdyz nemas kmenovej profil...

ale drzim palce at mate elan delat promo dopredu a nikoli dva dny pred jako to mame my, popr. vubec..:)))

s tim souhlasim...cim drive se da vedet tim je vetsi sance ze si to nekdo zapise...nebo kdo se rozhoduje kam jit...aspon vi....

ASYD
    ASYD --- ---
    to muzes i bez stranky a tak sme to taky v minulosti delali
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    N_I: spis jde o to ze kdyz tam budem vsichni tak se muze vytvorit udalost a kazdej si tam muze pozvat koho chce, dneska na to vetsinou serem delat udalost a tak se to nikdo nedozvi
    N_I
    N_I --- ---
    jasne pozvat kamose..takze prijdte podporit volove to bude super!!

[ Onry Ozzborn live! / koncertconcert / 27.11.2018 / CR - Praha - Kc Kaštan Prahe ]
    ASYD
    ASYD --- ---
    ja iluze nemam...obcas udelame udalost a na tu pozvem sve zname - imo to bohate staci
    N_I
    N_I --- ---
    QT, "Hey QT" - Live at The FADER FORT Presented by Converse
    https://www.youtube.com/watch?v=mbVn5c_YDm0
    N_I
    N_I --- ---
    nechci vam brat iluze ale ze by fb nejak pomohl speedstopu za 15 let k osvete..:)

VITEKK
    VITEKK --- ---
    co je cool na tom ze vetsina lidi se to nedozvi ze je krasohled vy konzervy? :) Cool by bylo mit profil na snapchatu hh
    MIRAMIRA2
    MIRAMIRA2 --- ---
    VITEKK: ne, je to cool.
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    a btw zalozil bych stranku krasohledu na fb, je to vostuda ze je nemame :)
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ja si zas rikal ze bych poridil sluchatka.. nejaky typy? vy mate ty hd 25 light zejo?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    btw já technicse doma mám a pouštím si to stejně na nějakým prastarým Gemini, co se mi vejde nějak do skříně..
    N_I
    N_I --- ---
    LOPIK: uz v zivote nebudes potrebovat jinej pokud hned koupis technics
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Na pouštění desek doma je to overkill, stačí úplně cokoliv. Koupit si jeden technics, to je nesmysl, chce to dva, jen jestli si chceš doma nějak míchat (jako že stejně nebudeš) a žádný high end hifi kvůli poslechu to taky není..
    N_I
    N_I --- ---
    ALESH: ne, kup technics.....
    ASYD
    ASYD --- ---
    za me Reloop jeden z tech poslednich... jsem s tim naprosto spoko a nestoji zdaleka tolik co Technics
    ALESH
    ALESH --- ---
    Jakej si mam koupit gramec? Ma cenu neco jineho nez Technics SL 12xx ci 13xx?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já ztratil ten plagát z telekonu :(
    btw super deska, kam se hrabou Kraftwerk ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam