• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ASYDKRASOHLED - open the doors of perception
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ja mam ten set tak na hodinu tk vemte dost desek chlapci at nam to nevyschne :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    LOPIK: Hrali tu uz v lednu a bylo vyprodano.
    ASYD
    ASYD --- ---
    at vam to vecer lepi, holoto
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    VITEKK: Oni asi budou fakt dobrý, třeba tu pár fandů mají... Tak hodně štěstí no :)
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    Koukal sem ze to klubovna masivne sponzoruje na fb, listek za 380 je na klubovni pomery docela dost no..
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    ALESH: Už teď je mi tý kapely líto za těch sedm návštěvníků, jestli jsou zvyklý na Wacken :-)
    ALESH
    ALESH --- ---
    Takze ja beru mahavisnu orchestra :D
    ALESH
    ALESH --- ---
    Jen pripominam ze pred nama hraje tohle:

Panzerballett - Wacken Open Air 2016 (Full Show) HD
    http://www.youtube.com/watch?v=wjErKEa6530&t=1116
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ja mam prichystanej takovej contemporary alternativ pop set..
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Takže dneska v Klubovně! Máme téma? Asi ne.. Co Asyde dorazíš?
    ALESH
    ALESH --- ---
    Moderátor Tuna dostal nakládačku a skončil v nemocnici. Kvůli písničce na přání | Blesk.cz
    https://www.blesk.cz/...or-tuna-dostal-nakladacku-a-skoncil-v-nemocnici-kvuli-pisnicce-na-prani.html
    ALESH
    ALESH --- ---
    Tak jsem koupil Shure M97xe. Prodavam svuj starej gramec, tak jsem ho daval dohromady, dal jsem k nemu svou starou Ortofon OM5e a poroval se Shure vedle sebe. Vysledek ja takovej, ze Shure je hrozne plochy, uplne bez stavy a basu. Ted mam pocit, ze jsem vyhodil 3200 do kanalu :D
    N_I
    N_I --- ---
    ty pumpkins? ja to asi.dam..

ASYD
    ASYD --- ---
    aha...1600 tak to sorryjako drahy nostalgia trip
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    jezismarja nejak nam to tady bicovati..
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    jako ja uz sem to komentoval jinde: queeny nahlas si muzu klidne pustit doma i bez tech vycpavek okolo :) takze jako hezky ale cely trochu zbytecny..
    ASYD
    ASYD --- ---
    jo ale to uz nejsou kvini vole...prej mercury a may
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    jo par nepresnosti tam bylo ale kdybych si je neprecetl predem na netu tak bych to ani nevedel. a lopik vi leda tak tuzku a navic na tom ani nebyl a podle vseho se ani nechysta. a live aid bych skoro rekl minus tri skladby neb jestli si to dobre vybavuju tak fredy s mayem meli jeste jednu pisen okolo desaty vecer tam..
    ASYD
    ASYD --- ---
    N_I: dyt to tam vsechno bylo...musis umet cist mezi pulkami
    N_I
    N_I --- ---
    ASYD: cekal jsem ze ti bude vadit absence sukani do rite mladych chlapcu...vim z fotbalu jak to mas rad...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam