• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ASYDKRASOHLED - open the doors of perception
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Tak ja si kdyztak ctvrtek vezmu, hral bych neco ttochu jinyho nez obvykle, ale pridejte se klidne nekdo..
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    desateho nechavam samozrejme.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    VITEKK: jo to je iob, kamarad jak klubovno povalecskej tak lunchmeatckej atp

zvazte pokud libo. proste ted ve ctvrtek nemuze kvuli lunchmeatu kde pomaha a je to de facto volny
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    Hele ted mi psal nejakej clovek ze ma hrat v klubo ve ctvrtek a ze nemuze a jeslti to nechces vymenit za toho 10. ale teda na me je to moc rychle a ani nemam desky takze bych mu napsal ze bohuzel, nebo jeslti si nechces lope zahrat sam treba? Ale toho 10. bych si nechal
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    dneska mi prisla trista deska! :)

VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    N_I: ja myslel ze uz blbecek z tehle veci trochu vyrostl, zjevne jsem se mylil. navzdy degen
    ASYD
    ASYD --- ---
    olol, dik
    N_I
    N_I --- ---
    KOUDY --- --- 20:22:19 21.9.2019(+2)

SITH: pod okamihu se lognul naposled v lednu - 11:39:27 22.1.2019 ale poseidonas ted - last login: 20:14:34 21.9.2019..Uz je trochu jak berushka/kvitko/librae/saayuri apod no.

NEI: Ja ho v ignoru nemam a nazivo proti nemu taky nic nemam..Byl semnou, marvelem a kalibanem pred lety v ambiente a byl uplne v pohode...To jen nyx je asi misto zla :)..Na druhou stranu kdyz mas nekoho v DI tak je trochu divny se tu logovat pod jinym ID abysis precetla co napise..to delaj spis idcka druhe kategorie jako je hllfrprd..asyd a dalsi..:)

je to nejaka jeho hatmatilka teda....je mi divny ze to vidim....taky bych nemel...ale sledovat kdo se kdy lognul..to je hodne sick...obecne koudy je hodne sick...furt evidentne...
    ASYD
    ASYD --- ---
    kurva hosi nenapinejte me
    N_I
    N_I --- ---
    dobrej fizl
    ASYD
    ASYD --- ---
    doubleignore, takze prosim preposlat content, dekuji
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    [ KOUDY @ Na co právě myslíte? ]
    hele ASYD je druhorady ID :D
    ALESH
    ALESH --- ---
    VITEKK: ja chtel hrat, ale uz zavirali. I kdyz jsem tam pak jeste sedal na baru do 4 :(
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ALESH: me to jako nijak nevadi, spis mi prijde skoda ze kdyz uz se s tim tahas.. :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    ASYD: ano!
    ASYD
    ASYD --- ---
    Prave jsem v obalu reggata de blanc od police dve stejne desky - chybi nekomu tahle placka?
    ALESH
    ALESH --- ---
    No posledne jsem hral sam skoro 5 hodin. Ale jako jo.pardon
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    LOPIK: btw ten princi nothing compares 2u je fakt totalne libova zalezitost
    ASYD
    ASYD --- ---
    ales dobre party animal ...to abych fakt nekdy prisel na kukandu
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Akorát si Aleš zase ani nepustil desku :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam