• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ASYDKRASOHLED - open the doors of perception
    ASYD
    ASYD --- ---
    chapu, ja cekal zase ty pekny pisnicky a byl jsem mile prekvapen ze uz je jinde
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    serte na hosty v klubovne, ukol zni poustet co chcete vy
    ASYD
    ASYD --- ---
    omg :(
    ASYD
    ASYD --- ---
    zprerazet pracky tem co sahaj na aparat... jak to nekoho muze vubec napadnout, kurva
    N_I
    N_I --- ---
    zase se s přáníma roztrhl pytel...v puntu jedny narozky...a prej moc techno..pak zase u wombats moc kytary...pak zase u bonuse moc depka...pak zase u grid swamp thing moc devadesatky....furt prudili...ale trsali az se z nich chcalo..sem dohral a rikam jim ze jak moc se jim to nelibilo tak docela tancej....najednou dosla rec..:)))

to ze mi tam jedna holka furt sahala na master ze kytara je moc nahlas a vazbi..a ze techno je moc potichu a pridam....no ale byl to dobrej mejdan..:)

nejlip se mi hralo ted u nas na palme...mlhu jsme pustili tak ze me u gramcu ani nenasli..ale zpetne kazdej jen chvalil selekci..a to hral kamos kytarovky uplne a ja elektroniku...
    ASYD
    ASYD --- ---
    nebrat!
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ASYD: to je vzdycky tak, ja na poslednim krasohledu jel takovy ty nejvic provareny pecky: sweet dreams, relax, funkytown, take on me, enjoy the silence a tak podobne no a pak prisly nejaky dve dvacitky a prej: "hele nemohl bys zahrat taky nejaky hitovky?"
    ASYD
    ASYD --- ---
    VITEKK: no ale nakonec jsem mozna mohl odvazneji
    vcera jsem nahodou potkal jednoho s hostu a ten mi strasne gratuloval jak jakoze supr napad, ze este na party cilit na filmovou hudbu este nezazil a ze jak celej stul byl nahajpovany a bavili se, apod....

to se ceni takovy feedback
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ASYD: vox populi.. Aneb proc nemuzu v klubovne hrat moje oblibeny polsky interprety :)
    ASYD
    ASYD --- ---
    Priste snad uz ve dvou s Bicou - kytarovky
    ASYD
    ASYD --- ---
    Ja vcera odkroutil prvni vesnicky krasohled - soundtracky.... dobry to bylo ale obv jsem ke konci uz cykloval asi jen 4 desky pac osazenstvo vyzadovalo zivejsi hudbu
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    LOPIK: ja hlasil ze nemuzu :)
    ASYD
    ASYD --- ---
    VITEKK:
    Barbara Markay: "Give Your Dick To Me"
    https://www.youtube.com/watch?v=zE4KowTk0C4
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Ted zabijej prase... uz dvacet minut. Do toho ten Pavel Bobek asi moc nepujde..
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Trpim rady totalni industrialni namrd, v tasce Bee Gees a nikdo nikde? Hosi tohle budu mit tezky jestli nedorazite :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Dneska klubovna!
    ALESH
    ALESH --- ---
    ASYD: jo ja to jedu porad, je to super. Desku mam na wishlistu uz dlouho.
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    not great not terrible.. :)
    ASYD
    ASYD --- ---
    slyseli ste posledni LP od Jacco Gardner?

Gruva nam ho predstavil u desky Hypnophobia - retro barokni art pop (koupil jsem na vinylu)...super vec

ted sem si dal tu posledni Somnium (2018) a to je nemala haluz... cele je to instrumentalni a typek si jede Tangerine Dream / Brian Eno space psychedelie - taky vyborne teda

ten clovek musi bejt dobre prolezlej houbama a mescalinem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam