• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ASYDKRASOHLED - open the doors of perception
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    ASYD: Ty měli i nějakou jinou desku než Angel Dust? :)

Je fakt jen pár kapel, co dokážou zůstat na špičce třeba dvacet let a neskončit jak nějaký AC/DC co natáčí dokola jednu písničku.
    ASYD
    ASYD --- ---
    sufajn stevenes vydal po dvaceti letech od zacatku sve vesmes folkove kariery slusnou elektronickou desku
    ASYD
    ASYD --- ---
    A tedy kdyz se vratim ke SP - ten plesatej picus uz je schopny natocit jen desatou variaci na album Machina (ktere nebylo nikterak skvele samo o sobe)
    ASYD
    ASYD --- ---
    ALESH: O to prece ale vubec nejde

Pointa je v tom ze lopikovo zobecneni je vlastne hrozne lacine

Spis to ukazuje jak se nejaka kapela sama zamkne do klece - coz je vpoho, uzijou si svuj cas na vrcholu ale pak by asi meli mit soudnost a zabalit to, kdyz nemaj talent na invenci
    ALESH
    ALESH --- ---
    ASYD: to jsem strasne chtel, aby se mi libilo, ale nic to se mnou nedela. Ja jsem proste ignorat.
    ASYD
    ASYD --- ---
    Reznor/NIN
    ALESH
    ALESH --- ---
    ASYD: stejne jak Dylan.
    ALESH
    ALESH --- ---
    ASYD: tak u toho nemuzu vystat ani zacatek kariery :D
    ASYD
    ASYD --- ---
    Bob dylan
    ASYD
    ASYD --- ---
    Faith no more
    ASYD
    ASYD --- ---
    ALESH: Tak to te trochu lituju
    ASYD
    ASYD --- ---
    King Crimson totez
    ALESH
    ALESH --- ---
    tim netvrdim, ze to nemuze byt dobra hudba...
    ASYD
    ASYD --- ---
    Nebo treba Rush co vydavali jednu pecku za druhou dlouho pote co se proslavili
    ALESH
    ALESH --- ---
    ASYD: me se nikdy nestalo, ze by se mi libila nejaka novinka od kapely, co funguje 10 a vice let.
    ASYD
    ASYD --- ---
    Taky ale staci lehounce kontrovat Playing the Angel od Depeche Mode

Dvacet let po zlate ere vydali jednu ze svych nejlepsich desek
    ASYD
    ASYD --- ---
    Je to presne tak
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    ASYD: Je to už pomalu třicet let, co byly ty kapely na vrcholu. Je to smutný, ale vem si že v roce 91, když vyšlo Ten od Pearl Jam, by za tebou nějakej fosil přišel, že má Chuck Berry novou desku, ale že už to není ten správnej rokenrol jako v šedesátým prvním . Tak tohle přesně jsou dneska nový desky od Pearl Jam nebo Smashing Pumpkins a ty jseš ten fosil..
    N_I
    N_I --- ---
    chtel sem rict ze prece nedavno meli pear jam tu super punkovku skladbu...ale bleah..zase 7 let zpet..

Mind Your Manners (Official Music Video) - Pearl Jam
    https://www.youtube.com/watch?v=jWQYYavheUA
    ASYD
    ASYD --- ---
    zase dalsi deska Smashing Pumpkins co je uplne tepla a nema snad jedinou zajimavou pisnicku...ta kapela proste vycpela

nakonec i ty Pearl Jam dycky zkusim s nadeji ze neco treba bude tentokrat a zas nic

smutenka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam