• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ASYDKRASOHLED - open the doors of perception
    ASYD
    ASYD --- ---
    ja se priznam ze mne i cca po tom tydnu strasne nabilo
    fajn lidi, paradni prostredi, prijemna hudba a uz jen ten abstraktni pocit ze sem s vama delal neco co uz cloveku prijde jako davna minulost

moc se tesim na opacko - at uz znovu u Aleshu (tam to bylo vylozene povedene) anebo snad dokonce nekde ve verejne spolecnosti
    ACW
    ACW --- ---
    ALESH: Tam snad zaznělo všechno.
    N_I
    N_I --- ---
    pisen i herakuby mela hazet vcelku fest;)
    ASYD
    ASYD --- ---
    psychedelie Golden Brown pisnicky je top... to je snad prvne co jsem to zaznamenal
    ASYD
    ASYD --- ---
    VITEKK: no jako ty jeji smaragdove lejzry (nebo co) to byla super pecka...bavilo moc
    ASYD
    ASYD --- ---
    vy hyeny...uz se po mne vozi!
    ja to tusil

radsi to pujdu nahlasit na YT aby to stahli
    N_I
    N_I --- ---
    ALESH: to znám...to je výraz jako když posere přihrávku na fotbale..nebo se hádáme vo faul..:)
    ALESH
    ALESH --- ---
    Nejlepsi je Asyduv blazeny vyraz ve 4:40:10 a pa dal kdyz zacne nadavat do kamery :D
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    Pocita se Uriel jako vytrznost?
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    ALESH: včera jsem si pouštěla dvě hodiny a bylo to super, ale velmi poklidný, doufám, že s pokročilejší hodinou tam budou nějaký výtržnosti :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    LOPIK: jo no. Demon alkohol. Priste budeme chytrejsi, Lopiku :)
    ASYD
    ASYD --- ---
    LOPIK: jj hlavne kdy si asyd pripravi ten nejpozvolnejsi prechod mezi floydama into a forest :D na druhou stranu to bylo jen u videa z auta a to ma dobrou ambienci
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Jo a nejde to najít bez linku, to je ale nejspíš záměr.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    ALESH: Včera jsme na kousek koukali - video super i zvuk, ale musíme si dát pozor na ty prostřihy - tam nám hraje zvuk z těch videí.. Hlavně že jsme se o tom bavili :)
    N_I
    N_I --- ---
    díx
    ASYD
    ASYD --- ---
    ASYD: resp LP Koop Island
    ASYD
    ASYD --- ---
    N_I: Koop : Koop Island Blues
    N_I
    N_I --- ---
    dumal sem co je to veselá kapela nebo píseň, vyšli mi z toho nejlépe Stereolab, nápad na padobně laděnou partu kerou bych mohl nahodit do spotify při tomhle počasí? podobná nálada?
    ALESH
    ALESH --- ---
    LOPIK: Checks still running…they're taking longer than expected Uz to bez 9 hodin :D
    ALESH
    ALESH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam