• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ASYDKRASOHLED - open the doors of perception
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    tak krasohled mivame jednou mesicne a vetsinou domluveny uz na mesic dopredu, obecne ja i ales bysme preferovali ctvrtky, takze kldine bych se domluvil na kazdej -ja nevim- prvni ctvrtek v mesici a bylo by to idealni
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Pánové, já teda nevím jestli je úplně dobrej nápad domlouvat si to nějak pravidelně, když se známe :) Jestli bude volnej čtvrtek a dozvím se to tak napisu
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    VITEKK: kluci ctvrtkovi sou s lopikem ve whatsapp chatu kde je i iob tak tam se idealne dohodnou.
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    pripominam krasohled pristi patek (14.10.)
    VON_GILOTINE: zeptal ses ho? :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Volny bejva jen paty ctvrtek v mesici a ten nebejva moc casto. Ale iob by mohl pustit prvni ctvrtek v mesici, ze0tam se ho
    ALESH
    ALESH --- ---
    Ja zari leda vsedni den mimo patku. A v rijnu by nejakej peknej ctvrtek nebyl?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Zlob8vej malej kybl, hnevu se na nej. 14.rijna sichr,jiny zari teda ani nemam vymehslet?
    ALESH
    ALESH --- ---
    VITEKK: LOPIK: malej kybl to popletl, je tam uz akce i s dj. Takze smolik :) Muzem dat akci u nas:)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    VITEKK: kontroloval sem to s provoznim... je tam jen normos koncert, takze pohodka
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    LOPIK: super tak dame i ten fakap
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Mne překvapivě zrušili počtvrté ten Pelhřimov, takže pro pátek platí - my body is ready
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Divny, v inter kalendari psany nejsou, zjistim jeste dnes dekuju za upozorneni
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    VON_GILOTINE: clovece na programu je 9. zari nejakej krest + dj Ba2s.. ?
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    ASYD: No vidíš, tak to můžeš i devátýho v Klubovně .
    ASYD
    ASYD --- ---
    Ja prekvapim tim ze 8 rijna hraju na Baraku
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Olrajt tak ja pisu 9.zari a 14.rijna, treba prekvapi asyd?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Tak je to asi jasný - říjen pá 14. a září toho 9. s tím že to Vítek asi odehraje sám? Já bych měl mít něco v Pelhřimově, ale už mi tam takhle padly asi dvě akce týden před, takže bůh ví jak to bude - je tu šance, že budu moct...
    ALESH
    ALESH --- ---
    Ja mam zari zabity cely. Rijen ok.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    OK, počkáme na Aleše ještě..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam