• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEVERMINDMlady jecmen
    INSECTTRIBE
    INSECTTRIBE --- ---
    jj ja to taky slysel, ale za 1100 jsem to mel jenom poprvy jako ze prvni nakupka a pak uz plny palky. Takze predpokladam ze zkusenosti s tim mas taky dobry. Jen me stvalo, ze tabletky se nedaj jist pres den v praci nebo ve skole, protoze jsem mel vecne zeleny zuby :)
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    INSECTTRIBE: taky green ways :) slysela jsem, ze je pry nejlepsi
    INSECTTRIBE
    INSECTTRIBE --- ---
    Green ways. MYslel jsem, ze chlorellu dela jenom Green ways. Jecnem asi dela vice firem, jakou znacku mas ty ?
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    INSECTTRIBE: za 1400? ja ho kupuju za 1100. od jaky znacky si to mel?
    INSECTTRIBE
    INSECTTRIBE --- ---
    ja jsem mel trosku vyssi davkovani, takze mi to vydrzelo neco malo pres dva mesice. No... kdybych to ted znova objednaval tak uz to mam za 1400 baleni, takze s tabletkama 2800kc. Neni to moc , ale neni to malo :) Ale asi stejne do toho pujdu, o tom ze tenhle produkt neco umi jsem se vazne presvedcil, jen skoda ze maj takhle nastavenej prodej ... klasicka pyramida
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    vzdyt to ale vydrzi docela dlouho .. jedno baleni cca na tri mesice pri dvou davkach denne. to neni 1100 moc imho
    INSECTTRIBE
    INSECTTRIBE --- ---
    Mel jsem jedno baleni jecmenu a chlorelly a musim rici, ze jako vazne dobry. Ekzem se zklidnil , zazivani taky v pohode (rano treba vubec nesnidam, protoze mam strasne zaludek na vode, ale stacilo si dat jecmen a po 5 minutach jsem si dopral dobrou snidani). Jenom skoda ty ceny ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam