• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEVERMINDMlady jecmen
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    CMLKA: tam jsem taky byla a neměli ani jeden.. celkově jsou nějaký vybraný
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    FEFERONIE: hele ja ho koupila v Biomarketu Vitek na Vinohradech, kde teda maj btw i ten GW...
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    a já proběhla pár zdravých výživ a konzultovala rozdíl mezi gw a jinými, protože mi to pořád není jasný. utvrdila jsem se v tom, že do gw jednoznačně nebudu investovat a půjdu do levnějšího, ale kvalitního ekvivalentu.

když už jsme u toho, kde v pze seženu life food ječmen v kamenném obchodě?
    DIVOZENKA
    DIVOZENKA --- ---
    ja musim rict, ze vlasy mam silnejsi a kvalitnejsi, moje sestra tvrdi, ze je ani nemuze ucesat, na nehtech a pleti se mi zeleny potraviny projevili tak po mesici, nehty co se driv trepily a lamaly jsou supr pevny, jim jecmen i chlorellu uz 3,5 roku;)
    DIVOZENKA
    DIVOZENKA --- ---
    tak jsem se tu začetla a rozhodla se taky pridat se svymi zkusenostmi - kdyz kvalitni jecmen, tak fakt green ways, srovnavala jsem a netusila jsem ze je v tom az takovy rozdil...
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    JANICA: jo, ale ja to uz piju dost dlouho a zlepseni se zacalo projevovat postupne. u evidentnich veci jako ten muj vyleceny ekzem na ruce je to nejak pozorovatelny/meritelny, ale u vlasu je to dost subjektivni dojem. rostou mi rychle, ale nebarvim se, tak nepoznam jak moc rychle. a driv mi dost padaly, ten to je lepsi, ale netroufala bych si rict, jestli to je diky zelenym potravinam.
    DIVA
    DIVA --- ---
    neděste mě pls, nechcu to zastřihávat častěji než už musím .)
    JANICA
    JANICA --- ---
    Zaujalo me, jak tady NEVERMIND: psala, ze ji po jecmenu rostou rychleji vlasy a ty jsou pak silnejsi. Zaznamenali jste to jeste nekdo? Ja piju jecmen pravidelne asi jen 4 mesice, takze to zatim nejspis nemuze mit nejaky ohromny efekt, ale zrovna tenhle bych uvitala...:)
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    NEVERMIND: Ale jo, můžu. Jenom bych nerada jela na služebku jako puberťačka...
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    DIVA: jestli te to trosku uklidni, piju uz rok a pul GW a projimavy ucinky to na me nemelo nikdy, ani na zacatku.
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    IDENTITY: a to si to pak nemuzes vzit s sebou?

ja treba hnusnou plet nemela a jak rikam, ty travici projevy nejsou nijak zavratny mi prijde
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    no, co jsem tak pochopila, tak GW je nejdrazsi, protoze dela ten prasek ze stavy a ne z rozemlety rostliny, takze je koncentrovanejsi daleko ..
    ale to mleti vim, ze delaj ty levny znacky .. Lifefood nevim
    DIVA
    DIVA --- ---
    CMLKA: ti výrobci mě taky docela vrtají hlavou. asi ale koupím to co seženu nejdřív .)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    DIVA: skoda :( ...he ja taky nakoupila po vyplate, ale jen ten Lifefood, sem si zase rikala, ze GW je uz preci jen o dalsich 200 drazsi, a to se mi riskovat nechtelo...
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    Kurňa, kurňa... Jsem čím dál nalomenější, ale současně rozpolcenější. 30/3 odlétám na 3 týdny služebně na druhej konec světa, do tý doby bych to ráda zkusila, ale jak dlouho se bude projevovat ta detoxikace (hnusy pletí ven), dočasný průjem/zácpa atd., to zjistím asi až vlastní zkušeností, co..? :D
    DIVA
    DIVA --- ---
    NEVERMIND: no nezkoušela, já se jinak ničím nemažu. konopnou mast (selfmejd) mi naordinoval můj drahý (prý MUSÍM) ale esi je jiná možnost jak se hojit než patláním mazátek byla bych ráda

CMLKA: kokos mi smrdí .) jinak je nepochybně skvělý na všecko, už sem toho slyšela dost ;)

tak já ten zázrak teda testnu. dobře že to čtu den po výplatě .) ale esi se poseru! běda vám, přídu si sem za trest detailně postěžovat ;)
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    jinak ja teda po nejaky dobe uzivani muzu rict, ze cejtim zmeny na kuzi a vlasech. a ta nalada teda, ale to tezko rict z ceho to je, nicmene to pocituju nejak zhruba od ty doby, co jsem ho zacla pit. exem jsem celou zimu nemela temer zadnej a vlasy mi rostou rychleji a jsou silnejsi ..

jinak nevim. chtela jsem si dojit na krev, abych mela nejakej objektivni rozdil, ale ja mela i pred tim vsechno v krvi v norme, takze na tom toho asi moc neuvidim
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    DIVA: me na packy hodne pomaha kokosovej olej, on je prirozene taky protiplisnovej, loni mi srovnal ruce jen diky tomu, ze sem si s nim mazala telo tema rukama, zadnou jinou zmenu jsem nedelala a v zime mam s ekzemem dycky problemy...
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    neni to prostredek proti zacpe ;)) myslim si, ze to tak akorat na nejaky lidi pusobi, nicmene bych nerekla, ze to vylozene zpusobi nejaky nekontrolovatelny projimavy ucinky, to rozhodne ne. takze se toho neboj
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    DIVA: zkousela si bambucky maslo? ja teda to klasicky nemusim, ale alverde ma takovy se strasne prijemnou konzistenci a me to na ekzem dela strasne dobre ..

jinak co se tyce toho projimani, na me to tak teda pusobi ;) ale myslim, ze to je dost individualni .. mama se o necem takovym vubec nezminovala, myslim si, ze je proste nutny to otestovat a pak tomu jeste dat nejakej cas, aby se to usadilo ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam