• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEVERMINDMlady jecmen
    DED
    DED --- ---
    KAPPA: asi do nej pujdu :)
    KAPPA
    KAPPA --- ---
    DED: nee, pestuje se v Utahu v mistech, kde byly driv jezera a puda je tam mimoradne bohata :) a pomer destu a slunce naprosto idealni pro pestovani...
    v Cr se to nepestuje pokud vim a pokud jde o podporu vyroby, GW je ceska firma a pestuje si to tam na sebe, takze podporis ceskou vyrobu, jen v mistech takovych, aby byl jecmen "funkcni" jak ma
    DED
    DED --- ---
    KAPPA: ok.. rozumim, i kdyz za sebe sem asi pro variantu - min kvalitni, ale z CR :) ten GW jestli tomu dobre rozumim je teda z Australie? na strankach jsem to nenasel.. a diky za odpoved :)
    KAPPA
    KAPPA --- ---
    DED: jsou jecmeny levnejsi a min kvalitni pestovany i v Evrope dokonce, ale ta kvalita je uplne jinde proste... neni pravda, ze se to da zas tak lehce pestovat v Cr, je to fakt jinej level nez napr. tam, kde se pestuje GW jecmen.. je to logicky, kdyz se zamyslis nad podnebim, pudou a kolik mesicu v roce kde muzes pestovat... koupis proste bud lepsi a nebo horsi, nabidka je, moznosti jsou, je to na kazdym
    tj jako o vsem ostatnim, nekde si vypestujes lepsi brambory, nekde jecmen, na tom neni cemu nerozumet
    taky jsou moznosti to pestovat sklenikove, ale snad dava rozum ze lepsi bude vzdy z venku, kdyz mas venku idealni podminky - coz v Cr proste nejsou to bych se hadala ,)
    DED
    DED --- ---
    DUHOOCKA:
    KAPPA: porad nerozumim tomu proc je to potreba dovazet, kdyz se to da vcelku lehce pestovat v podminkach CR
    DED
    DED --- ---
    KEPHAAA: pridavam se s dotazem.. diskusi sem procetl, ale doba pokrocila :)
    DED
    DED --- ---
    BOSSORKA: cetl jsem, ze je pestirna v revnicich u Prahy tak proc to nebrat odtud, aby se to nemuselo dovazet.. zahledl jsem tu witiwiti.cz, ale nejsem si jisty jestli to je ona.

    porad doporucujete green ways? pije nekdo life food nebo neco jineho? a kde pripadne nakupujete?

    diky!
    KEPHAAA
    KEPHAAA --- ---
    Nemáte někdo zkušenosti se značkou, co není nechutně předražená a zároveň dělá vysoce kvalitní produkty (mimo GW) - tedy u ječmene suší šťávu a ne trávu...
    DENDROBATA
    DENDROBATA --- ---
    HORST_FUCHS: Pokud není pěstování tvoje doména tak si raději kup tu práškovanou štávu, ono dyž člověk nemá podmínky (osvětlenou halu či skleník s hydropnonií a lisem) tak mu ta příprava sklenice denně zabere dost času .. zkoušel jsem to v lednu, lis na kličku, dvě bedny s ječmenem – bavilo mně to asi 10 dní, ale jako proč ne :)
    DENDROBATA
    DENDROBATA --- ---
    CHESUS: Jestli nemysleli chloro–phyl :)
    CHESUS
    CHESUS --- ---
    HORST_FUCHS: hlavne kde by se tam ten pyl vzal, kdyz se to pouziva jako -mlady jecmen- (tzn. kvet aka zdroj pylu se tam ani neobjevi) ???
    KAPPA
    KAPPA --- ---
    Na jednu sklenici stavy potrebujes zhruba metr ctverecni travy tusim. Tak posud sam.
    Ale to o ucincich, co rika, ma pravdu..
    KAPPA
    KAPPA --- ---
    Jeden truhlik = jeden drink, piju to 2x denne.. No nevim jak to ta naivni pani mysli s tema truhlikama za oknem :)) ale tak bylo by to hezky no, vsechno si sam pestovat.. Jenomze je to trochu jako by pani řekla a tu mrkev si muzete dat na zahradku a nemusite si to kupovat za drahy penize a chleba si taky muzem pect a obleceni si muzeme usit..

    Muzem, to nepopiram! :)

    Alergie na pyl se ti tim zlepsi, urcite ti to nevyvola reakci nemusis se bat
    DUHOOCKA
    DUHOOCKA --- ---
    KASUMI: pokud je to prasek z jecmene tak je to opravdu nadrceny suseny jecmen, (proto i ta cena) ale GW je prave zpracovana stava z jecmene - proto ta cena a....zarucene ucinky:)
    DUHOOCKA
    DUHOOCKA --- ---
    jinak je to vec spotreby, jelikoz je to opravdu ve sve tride prvotridni kvalita se zarucenymi vysledky, pak nastup te krasne energie,co zajistuje enzymaticky koktejl telu vlastnich enzymu se stava vice nez navykovym:)))) ale jo ja uz se ovladam a mam 2x denne 2 lzicky - den 4g,o)))jedn z mala veci, nak tere je OK byt zavisly:D
    DUHOOCKA
    DUHOOCKA --- ---
    HOBO_MONTANUM : presne tak KAPPA ma recht!!! mno hele je to divny, ale GW maj jako jedini povoleny (tzv. exkluzivitu) dovoz do cele Evropy tohodle zbozi a porad se to objevuje vsude mozne za divne ceny ,dokonce to jedni zkoupili pred 3mi lety a jeste ted prodavaji pod cenou prosle zbozi hmm.... mno vyjde to na cca 2 mesice - ovsem je to vec, co je kazde 3 mesice 2x testovana a kontrolovana ,tak to tim padem neco stoji no...
    HOBO_MONTANUM
    HOBO_MONTANUM --- ---
    KAPPA: dik, pil jsem to jen parkrat ve vegan. restauraci a jak se divam na ten obal GW tak je to urcite on.....dik
    KAPPA
    KAPPA --- ---
    HOBO_MONTANUM: počítej jedna dávka cca 2-3 g... Záleží hrozne jak ti to bude chutnat.. Já mám ráda silnější takže dávám tak 10g do 3dcl, ale doporučuje se 1-2g - vydrží ti to dyl ale je to slabota :))
    KAPPA
    KAPPA --- ---
    KASUMI: tomu se vyhni zdaleka.. To je seno. Určitě Green Ways, 250g za 1150.-, je to stáva a je to kvalitní produkt, zdaleka nejkvalitnější co na trhu seženeš..
    HOBO_MONTANUM
    HOBO_MONTANUM --- ---
    DUHOOCKA: dik, a tech 250g vyjde na kolik "davek" ...diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam