Z věcí co vyšly v češtině mě hodně baví tahle knížka - je tam popsaná spousta drobností, na které jsem v jiných knihách nenarazil. Některé rady jsou asi zbytečné, jiné ale vysloveně překvapí.
Text vydavatele: Chcete-li se zdokonalit v loupání, sekání nebo krájení, míchání nebo šlehání, vaření, pečení, dušení, grilování, či dokonce v etiketě při návštěvě restaurace, vše najdete zde: mistr kuchař vám nabízí 484 triků, technik a způsobů, které vám usnadní práci a zdokonalí postup tak, že kulinářský výsledek bude na jedničku. Návody krok za krokem s barevnými fotografiemi, stovky inspirativních nápadů a tucty lahodných receptů dělají z knihy mistrovský kurz pro kuchaře.
James Peterson
je autorem již devíti vysoce oceněných kuchařských knih, mezi něž patří Sauces: Classical and Contemporary Sauce Making (Omáčky: Klasické a soudobé omáčkářství), Essentials of Cooking (Základy kuchařského umění) a Glorious French Food (Slavná francouzská kuchyně). Výtečně vaří, o jídle učí a píše, jídlo fotografuje, dobrým jídlem žije a dýchá.