• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TIGREKuchařky, knížky o vaření a o jídle

O kuchařkách, kuchařských biblích, knihách o jídle, vaření, kuchařských technikách či postupech.

rozbalit záhlaví
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    RUTHLESS: Nebavi varit, skills male, cas by se nasel, ale nechci te priprave venovat nadmerne, pokud za jedno vareni uvari jidlo na dalsich 4 az 6 dni, tak super.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    SRNECEK: Jsi lenoch trávit čas v kuchyni ale skills mas a baví te to. Nebo naopak to chceš co nejsnazší a postupy snadné, ale možná náročnější na čas?
    Nebo proste te nebaví vařit, nemas extra kucharsky skill a navíc nechcestim trávit žádný čas? :-)
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    Ahoj, prosim Vas, nemate nekdo tipy na kucharku pro "lenochy"? Nebavi mne varit a ani nemam "selsky rozum k vareni", ale rad bych nyni zacal system navari si na vice dni a zamrazi si dennich porci. Nasel jsem YT kanel, na nemz doporucuji chilli con carne s ryzi, dale kuskus s fazolemi a kureci prsa, ale i tipy na snidane. Diky za tipy.
    ELENNA
    ELENNA --- ---
    RUTHLESS: ona právě není nikde k dostání :( prohledala jsem antikvariáty a kde co a nic...
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    ELENNA: Tahle podle mě nikdy nikomu nemůže přebývat. Tu si klidně kup. To litovat nebudes.

A u ke teda vyhrála Hojnost a jsem unesenej.
    ELENNA
    ELENNA --- ---
    Ahoj, sháním kdyby náhodou někomu přebývala tato kuchařka: Marcella Hazan - Klasická italská kuchyně
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    TIGRE: a listoval jsem Slovegánem a bavilo mě to :)
    Slovegán - Nikoleta Kováčová, 2019, pevná vazba, slovenský jazyk | Knihy na Martinus.cz
    https://www.martinus.cz/?uItem=651821
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    RUTHLESS:

- jeruzalém od ottolenghiho, nebo cokoliv jinýho
    - momofuku od davida changa (český překlad jsem nečetl, ale pro mě pořád jedna z nejzábavnějších kuchařek)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    RUTHLESS: Vaněk má dobré první dvě, pak to začal flákat a dělat na prachy a mám pocit, že většinu ani nemohl odvařit, protože na první pohled nesedí recepty

ottolenghi je super
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    RUTHLESS: https://www.kucharky.cz/
    tohle na me vyskakuje uz od lonskych vanoc.. treba se tam inspirujes :)
    i kdyz .. vidim tam kucharku gwyneth paltrow.. tak uplne nevim, jak je nabidka kvalitni (je tam, nicmene, i ottolenghi)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Mate tip na nějakou kuchařku z obyčejného obchodu? Jamieho mám vlastně komplet. Něco takového. Teta mi chce koupit klasicky kuchařku a u ji došly nápady :-)
    Koukaljswm, ze je prelozeno fakt hodně ottolenghi... nemám nic :-) a pak Michel Roux. Nebo velká kuchařka Čech a Moravy od Vaňka... je dobra? Dík!
    PEK
    PEK --- ---

Domácí kuchařka

Pojednání o masitých a postních pokrmech pro dcerky české a moravské. Aplikace pro Android

MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    GUDRUN: jaj, v češtině by to bylo bezva
    HOFFMI
    HOFFMI --- ---
    RUTHLESS: Nejsou, stopro. Ta jedna je stara-vyborna a ta druha je z minulyho roku.
    LIA09
    LIA09 --- ---
    AKICHITA
    AKICHITA --- ---
    GUDRUN: Jeste nejsou v antiku?Tyhle by mne zajimaly :)
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    Dobrovsky ma tedka 30% slevu na kucharky do 13.1. :-)
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    RUTHLESS: Jsou to dvě různé knihy.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    RUTHLESS: ježíš tak ji.otevri a když to bude stejná tak tu druhou někomu dej, ne? furt si to dostal jako dárek, ne?
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    KUBAN88: Ta druha je prave ještě zatavena a nechci to dělat, kdybych ji vracel... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam