• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHWEPZOccupy Wall Street
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: no .... já svojí stranickou příslušnost přiznal, tak ty bys mohl taky....
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: jasně... všechno zlý dělá FESTER, a NAGASAWA se naopak vyjadřuje ještě korektněji, ten strčí do kapsy i tebe :-) takže mám zabanovat jen FESTERa a tebe nechat být? :-)

    podívej, počet příspěvků za den to řeší. volné tlachání o čemkoliv je možné třeba zde:
    [ diskuze o nesmrtelnosti chrousta (centrum pro léčbu memetických poruch a mementálních postižení) ]

    tenhle klub není o hádání o přesných politologických definicích ... jde o to, že američtí liberálové nejsou TAK nalevo, jak se jim tu opakovaně podsouvá, a OWS nemá všechny cíle vůbec nepřiměřené (ačkoliv je to spíš diskuze o cílích, dá se říct...)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    v tom pripade se mi ozvi do posty abych to mohl uvest na pravou miru:)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: no ja o stalinistech a milionech obeti nerekl ani slovo. fakt by ses mel naucit cist.


    XCHAOS: co, vylepsi to tvuj nazor?.) predpokladam ze Schwepz za chvilku pribehen a bude delat uzitecnyhoa vybleje ti to do posty.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: zajímavý.... pochlub se, co máš s politikou za techtle-mechtle...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: moje tempo bylo cca tak jeden odkaz za měsíc. podívej - SCHWEPZ jsem postuje asi tak 2-3 zajímavé odkazy denně, poslední dobou. pokud s nimi nesouhlasíš, zkus argumentovat nějak inteligentně a stručně... tady se rozjede 200 příspěvků poklepávání po rameni, jak jsou v OWS samý stalinisti a hrozí miliony obětí a kde si cosi... to je zjevně nesmysl
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: no vidis a ja na televizi nekoukam a politikou jsme polibenej asi stokrat vic nez ty:-) takze ses asi zase spletl:-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: dobře... já vám budu nadávat do televizních diváků, vy mě do politiků. v obou případech to zjevně sedí :-) (i když v politice jsem zatím začátečník/outsider...)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: TY nam budes vycitat zjevne chyby v argumentaci?:) no tykravo. jsi splachovaci. jdi do politiky.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NAGASAWA: jde o množství. poněkud se opakujete, nebo ignorujete, když vás někdo upozorní na zjevnou chybu ve vaší argumentaci (viz: kdo vlastně zadlužuje americký rozpočet, apod.)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    no pozoruju tezke nepochopeni pojmu diskuse. spis bych to tu nazval nastenkou. XCHAOS prezentuje nazory sve, a jakakoli opozice je vnimana jako rozbijeni diskuse. takze by snad bylo lepsi kdyby xchaos si to tiskl a lepil na poulicni osvetleni.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    XCHAOS: vzdyt se tu akorat stretavaji nazory a protinazory. to uz tak nejak v demokracii byva bezne, tak jakepak rozbijeni debaty probuh?
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    mozna bys mohl nekdy vystrcit hlavu z case pocitace a podivat s ejak je to venku. internet je virtualni, a stejne tak pokrivena je i deskripce reality.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: aha takze bojujes proti systemu, korupci a zlocinum, ale pokud je to pro tebe vyhodne ( neuctovani poplatku za prichozi platby) tak je to vlasten fajn pac je to ve tvem zajmu... - jakej je rozdil mezi tebou a tema proti kterejm protestujes/bojujes?

    ZADNEJ. akorat ze ty jsi alibista, a chces aby jsi mel vyhody pro sebe, to ze pak se najdou jini kteri budou tvuj system kritizovat je asi vedlejsi. jde ti o prospech. sty d se.

    ne klidne me zabanuj, ja si myslim uz tak ze jsi kreten. ale hrat si tu na spravedliveho a drsnackeho diskutera a prichazet s opatrenima jako navrhujes to je na par facek.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Každopádně pro id FESTER a FEMUR: jestli jste svých názorům chtěli např. u mě udělat totální anti-reklamu a totálně mě odradit, tak se vám to skutečně dokonale podařilo... já beru internet poměrně vážně, dělám ho už 15 let - a moc dobře poznám, když někomu jde jen o to rozbít debatu a vyvolat emoce...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: takže když bych vás s id FESTER zabanoval jen tak bezdůvodně, protože všechny serete, tak je to špatně... a když vyhlásím pravidlo, které bude platit pro všechny, nejen pro vás ... tak je to "práskačskej státeček"? co ti vadí, že anketa není anonymní? nebo jak?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: no, budiž :-) ale pokud si "pračka na peníze" neúčtuje poplatky za příchozí platby... :-) (je to prostě bývalý RM-systém... kuponová privatizace, PVT...)

    víš, co prý prohlásila třeba CITIbanka od demokracii? :-)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: vedels ze FIO funguje jako pracka na penize? pere penize socdem a spol. i byznysovejm hracum. je to takova JT banka v mensim:)


    XCHAOS: takovej malej praskacskej statecek. neuveritelny. tvoje mentalita si nezada s povlem. nemam nic proti tomu ( ci spis nemohu mit) ze chces omezit postovani, tvuje auditko tvoje pravidla. ale ten myslenkovej proces - kdyz me nekdo nasere spocitam mu prispevky:-))))) ROFL a navrch prijimam upozorneni i soukr postou do emailu:-))) ty vole.
    FESTER
    FESTER --- ---
    BORDIGA: co tim vyresi ??? nic
    BORDIGA
    BORDIGA --- ---
    Press Release: Support Grows for West Coast Port Shut Down | West Coast Port Shut Down
    http://westcoastportshutdown.org/content/press-release-support-grows-west-coast-port-shut-down
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam