• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHWEPZOccupy Wall Street

    Vyhledávání ve zveřejněných dokumentech z Wikileaks "Cable Gate" : http://cablesearch.org/

    Původně založeno jako diskuze o WikiLeaks a obviněních proti Julianu Assangeovi - ale posléze jsme se dohodli zaměření debaty rozšířit i na volně související aktivity a hnutí, jejichž společným jmenovatelem je inovativní využití médií při vynucování větší transparentnosti globálních mocenských struktur různého druhu. Rozumné využívání internetu jako nového média je i zásada, kterou se v tomto klubu pokusíme uplatnovat - experimentujeme zde s demokratickou moderací.

    V tomto klubu se prosím snažte dodržovat obecné zásady slušného chování známé jako Netiketa - samozřejmě s přihlédnutím ke specifikům platformy NYX (slovo "e-mail" zaměnte za "příspěvek do diskuze", apod.). Rozhodně platí, že diskuze se účastní lidi s různým světonázorem, (sub)kulturní příslušností, apod. a nikdo by neměl být předem vyloučen. Moderace pomocí palců nahoru či dolů je preferována před odpovědmi typu "meleš sračky", apod. - nevhodné příspěvky nicméně nebudou mazány, protože samy o sobě jsou nejlepším důkazním materiálem, dokazujícím, že jejich autor je idiot. Pravděpodobně bude následovat anketa, jak to uděláme s mazáním offtopiců.

    Diskuze je "poloodoborná" - předpokládá se základní politický rozhled (typu že liberál není komunista, konzervativec není neonacista, apod.) a schopnost doložit svá tvrzení nějakým odkazem na alespoň trochu neutrální zdroj (Wikipedia.org je zde považována bez dalších debat za relevantní - zejména anglická nebo německá).

    Platí zde zatím jediná regulace, a tou je omezení na 1 příspěvek od jediného přispěvatele během 24 po sobě jdoucích hodin. Toto se počítá počínaje 8.12.2011, 17:00h. Podezření na porušení tohoto pravidla prosím hlaste moderátorovi soukromým vzkazem. Za porušení tohoto pravidla bude následovat R/O přístup do klubu napoprvé na 24h, potom na 7 dnů. Pokud mě narušitel kontaktuje soukromou poštou, že šlo o omyl, dám mu příležitost smazat po sobě příspěvky a spojit jich více do jednoho - pokud mě včas nekontaktuje, tak námatkou smažu ten, který mě bude připadat nejvíc offtopic.

    Děkujeme všem, kteří příspějí k tomu, že se tento klub stane místem nejkvalitnější, nejsvobodnější a nejneutrálnější politické diskuze a zpravodajství na celém NYXu !

    rozbalit záhlaví
    FESTER
    FESTER --- ---
    NAGASAWA: by me zajimalo jakymi metodami by Xchaos resil ty demostranty kdyby dostal za ukol... :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    FESTER: holt Xchaosovi nevysvetlis, ze tam byly po dvou mesicich katastrofalni hygienicky podminky a mista po "okupaci" se musely sanovat a deratizovat.

    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    XCHAOS: predpokladam ze si neuvedomujes, ze ten policajt za mizerny penize pracuje od rana do vecera jako pochuzkar, kdy pernamentne nasazuje krk.

    Tady mas v protikladu zabery z egypta 14 dni zpatky.

    GRAPHIC: Video of brutal crackdown on Tahrir Sq protesters in Cairo - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=NSZVqgsX1o0


    FESTER
    FESTER --- ---
    takze priste asi podle Xchaose by policajti meli rozhanet asi takto... kazdymu rozdat $20 se slov i zajdete si do Mekace a nezlobte...
    FESTER
    FESTER --- ---
    XCHAOS: nic jineho si nezaslouzili... btw lepsi pepper spray nez rovnou pouzivat pendreky... priste by asi chteli kafe a budou si stezovat ze to neni aspon pivo...
    FESTER
    FESTER --- ---
    XCHAOS: proc bych ti mel neco dokazovat??? ruznejch jinech sracek uz udelali dost...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    XCHAOS: (to je opět oblíbený pepřový sprej.... prostě někdo neumí uživit svojí rodinu jinak, než že se oblékne jako robocom a stříká neklidné mládež pepř do obličeje... smutné... nicméně pořád je to "poctivě pracující člověk", že... to je dobré vědět)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FESTER: tu vraždu bys asi fakt měl nějak doložit, řekl bych.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Jedna ze 45 nejpůsobivějších fotek roku 2011 dle výběru uživatelů Google+ (scéna je z OccupyPortland)
    FESTER
    FESTER --- ---
    zajimavy comment :


    The Leftists assume that just because young people, who have no responsibilities and a very limited life experience, are more Liberal than the older folks that it is just a matter of time before the Liberals are the dominant force.

    They refuse to see that most of the young independent Liberals are tomorrows mature and responsible Conservatives. The young folks who do not mature or do not want responsibility are the type that showed up for the OWS encampments and partied. The protest was merely a variation of little children who who throw a fit in a store to embarrass their parents, until they get what they want
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    FESTER: "If I were going to pit a city ordinance against human rights, I would always take human rights," he continued.
    FESTER
    FESTER --- ---
    FESTER: Apparently raping, murdering, defecating in public, stealing, drug dealing, rioting etc. are “human rights.” In a sane world Obama would tell the U.N. to go f*ck themselves, but we all know there’s a snowball’s chance in hell of that happening.
    FESTER
    FESTER --- ---
    ja furt rikal jaky je OSN crap
    U.N. Envoy: U.S. Isn't Protecting Occupy Protesters' Rights
    http://www.huffingtonpost.com/blackberry/p.html?id=1125860
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: ne napíšu @FEMUR do políčka s příspěvkem, dole mezi šipečky zapíšu 24 a kliknu na hledat. a vidím, že -24 příspěvek od tebe je z 18:28:47 1.12.2011, takže jsi zatím v normě. Fakt easy.

    a když jsme u toho - je mi fakt milejší nemytej hipík, než bankéř, co si tajně nahrabe 13 miliard. fakt.
    (15)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    a pocitas mi to na papirek vedle notebooku?
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    jeste muzes 10!! tak jedeeem!
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Forum Post: * Fed Loans Gave Banks * $13 Billion Profit(!) * Undisclosed to Congress and Public * | OccupyWallSt.org
    http://occupywallst.org/forum/fed-loans-gave-banks-13-billion-undisclosed-to-con/
    Secret Fed Loans Gave Banks $13 Billion Undisclosed to Congress - Bloomberg
    http://www.bloomberg.com/news/2011-11-28/secret-fed-loans-undisclosed-to-congress-gave-banks-13-billion-in-income.html
    (dnes č.14)
    FESTER
    FESTER --- ---
    FEMUR: si zvyknes...:)
    FESTER
    FESTER --- ---
    Another Obama bundler benefits from DOE loan | Campaign 2012 | Washington Examiner
    http://campaign2012.washingtonexaminer.com/blogs/beltway-confidential/obama-bundler-finances-solar-company-doe-loan/230636
    FESTER
    FESTER --- ---
    XCHAOS: zase jses na tom spatne s informacemi... US ma ropy jak nasrany ale jedern idiot jmenem Obama tomu brani... aby protlzacil svoji green propagandu a utracel na pochybne podniky jako je Solyndra a ted narval do dalsiho solaru ( Abound solar ) ktery provozuje nejakej jeho volebni sponzor.. a tak ho Obama odmenil s 400 Mil
    FESTER
    FESTER --- ---
    XCHAOS: takze tvuj prispevek kdyz o tom mluvis sem patri a kdyz ti na to odpovim tak sem nepatri.. no parada...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam