• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHWEPZOccupy Wall Street
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    jezisi... je ve verejnem zajmu hackovat soukrome firmy ktere sbiraji informace a pisou analyzy???

    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Stratfor - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Stratfor
    STRATFOR's client list was confidential ... The hacker group Operation AntiSec made it public on December 24, 2011

    Sorry, ale faktem je, že je ve veřejném zájmu vědět seznam klientů firmy, jejíž analýzy mohou rozhodnout, zda se někde bude nebo nebude bombardovat. Čím dál víc mě připadá, že jestli vůbec něco, tak právě takovéhle firmy jsou skutečně důstojným cílem hackerských útoků (protože pochopitelně - ukrást někomu čísla kreditních karet z nějakého e-shopu, to je trapná krádež, asi jako vykrást samoobsluhu)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: kreteni jsou anonymous. zjevne vubec nevis co to stratfor je, kdyz hadas "tváří jako jakási "soukromá špionážní agentura" - cosi jako ekvivalent soukromých bezpečnostních agentur, pokud jde o informace. Jde tedy o poměrně vtipný cíl pro někoho, kdo je v podstatě toho názoru, že všichni by měli mít všechny informace..."


    je to jako by nekod hackoval placenou cast Wall street journal.. to ti taky prijde vtipny?
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    Los Angeles may sue Occupy protesters
    Los Angeles may sue Occupy protesters
    http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?f=/n/a/2011/12/24/state/n142947S02.DTL
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: hmm, dokonce to ohlásili předem na Twitteru :-)

    A ano - "kreténi" je trefné označení pro někoho, komu platí za bezpečnostní informace americká armáda a přitom si ani neumí zabezpečit servery....

    Podle všeho se http://en.wikipedia.org/wiki/Stratfor tváří jako jakási "soukromá špionážní agentura" - cosi jako ekvivalent soukromých bezpečnostních agentur, pokud jde o informace. Jde tedy o poměrně vtipný cíl pro někoho, kdo je v podstatě toho názoru, že všichni by měli mít všechny informace...
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    kreteni.
    FNF
    FNF --- ---
    Pirátské Noviny - Anonymous napadli americkou firmu Stratfor
    http://piratskenoviny.cz/?c_id=33484
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: no kluku, ja psal nejen o demokratizaci ale take o svobode .. coz neni to same vis?.. nicmene ukaz mi fcni demokracii v arabske zemi. diky. ( demokracii ne jen podle nazvu zrizeni, ale institucionalizovanou)

    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    no nic, Šťasté a Veselé vánoce. jdu balit dárky, asi nestrávím celý den flejmováním...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: o arabských zemích se také dlouho předpokládalo, že nejsou schopné demokratizace. jenže není jasné, jestli přání nebylo otcem myšlenky.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: ne nemusim. jen rejpam do hovadin:-)
    tysme vubec nepochopil:-) ja nemam strach z demokratizace:-) ja mamstrach z opaku, reskeptive z kolapsu:-) a zamyslel jsem se nahlasnad tim ze demokratizace takjak ji zname my neni v tuto chvili zivotaschopnej proces v rusku, a tudiz kdo asi nahradi siloviky.. neni to na tebemoc slozity?

    prohlas co chces. vime ze jsi omezenej. tohle je takova vanocni kratochvile:-)

    ad klaus zase si neco projektujes?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ...nebo by to bylo nebezpečné pro nás v ČR? ...nebo pro někoho u nás? Mám to napsat na rovinu? "V Moskě nyní statisíce lidí demonstrují proti Václavu Klausovi"? :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: ty si prostě musíš rejpnout do všeho.

    Opravdu by mě zajímalo, v čem spočívá jaké nebezpečí a pro koho, kdyby se Rusko dnes demokratizovalo a nebylo ovládáno silovými figurami které vzešly z prostředí tajné policie: bylo by to nebepzečné pro Rusy? pro postsovětské země? pro Západ? pro někoho jiného ve světě?

    Tuhle teorii si tady otevřel ty, takže pokud chceš mudrovat, trochu to rozveď: jinak budu muset prohlásit, že si koťátko ( http://xkcd.com/231/ )
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    FEMUR: olol argument

    Znám lidi, co mají nějakou vazbu na Rusko, takže skutečně moc dobře znám "specifika" téhle země

    me rozebral tak na cele odpoledne:)

    a propos o kufr bimbach nepadlo ani slovo. tak mi nevkladej neco co jsme nerekl respektive reagovatna neco co jsme nerekl je ubohe i na tebe:)

    co realne hrozi dnes? ja nevim prvni co me napada je kolaps:)

    ad letadlovka myslis sovetskyho varjaga co melo bejt nejdriv casino?.) ty jsi smudla vid
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    (jo, málem bych zapomněl na rozestavěnou letadlovou loď - tu vlastní Čína tak jako tak už deset let, a právě letos jí spustili na moře)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: když už moje otázky pokládáš za "debilní", tak já zase odpovídám, že zrovna Žirinovskej v Rusku fakt nehrozí ani kdyby se volby opakovaly 100x

    Znám lidi, co mají nějakou vazbu na Rusko, takže skutečně moc dobře znám "specifika" téhle země. Nicméně kufřikové jaderné bomby se rozkradly už 90tých letech (a bůh ví, jestli vůbec na území tehdejšího Ruska) - co reálně hrozí dnes, kromě výpadků zásobování plynem? (Rusko dnes opakovaně předvádí, že už fakt není velmocí vojensky využitelného hi-tech)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: no kdyz se tak debilne ptas, tak snad ani nema smysl odpovidat..:)

    ale mame stedry den, tak budu stedry.proc je citim potrebu nahrazovat? treba ja nevim pockej z pameti, bombove utoky, cecensko, ingussko, vrazdy novinaru, nesvoboda, podpora beloruska, severni koree...mno a pockej tedme vlastne napada.. naprosto bezprecedentni nezajisteni armadnich skldu, rozprodavani,zneuzivani FSB a GRU pro osobni obohaceni, je moment jeste gruzie treba.
    a kdo je muze nahradit? no na to se prave ptam, rusko neni mozno drzet pohromade jinak nez silnou rukou, mocensky, a i ted se tak deje jen skrze spoelcne rozkradacky.. takze prave premyslim co by hrozilo od nekoho kdo by nahradil siloviky, pripadne co by znamenal rozpad ruska. nebo takovej zirinovskij.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: a proč cítíš potřebu ty struktury nahrazovat? Bojíš se o předvídatelnost dodávek zemního plynu do Evropy (tedy konkrétně do Německa)? Nebo od někoho hrozí větší projekce velmocenských ambic Ruska do okolí, než od Putina?
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: premyslim na trochu delsi usek... jaka sila politicka, ci entita tam v tuto chvili je a je schopna nahradit ty byvela oligarchicko a ted silovikove struktury?

    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: co takhle zkusit ty volby fakt opakovat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam