• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHWEPZOccupy Wall Street
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    PREVIT: ja simuzu prat co chci:) leckere id si tu na nyxu preje mi proriznout hrdlo, a vyvozuju z tooh zavery ze neco zadaj?:) ne.-)


    NAKASHI: ano tlustecje troll:) nekolikrat to sami pripustil v offtopic auditku a zilogariu:-) a ro jsem pro nej nezadal. zase lzes:) ale zacinam si zvykat)))
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    To je démonický aspekt svobody, jak o tom mluvil Špidlík, to znamená svoboda bez zodpovědnosti, svoboda pro vás bez ohledu na ostatní. Ale jak bude probíhat další revoluce: Jednoho dne ráno odejdou lidi do práce a mezitím se něco stane. A revolucionáři, kteří ještě dopoledne nevěděli, že jsou revolucionáři, začnou být mobily nebo e-maily svoláváni na určité místo, kde dojde k nějaké provokaci, která se malinko násilně zvrhne, a režim příliš přitlačí na pilu. Takto podobně to probíhalo ve Španělsku, na Wall Street a zejména v Egyptě. Policie dneska nemá šanci podchytit revoluční skupiny, ony pravděpodobně ani neexistují nebo jsou to anarchisti a ti nebudou mít velkého následování. Takže dojde k demonstraci, která bude pokojná, ale budou tam dvě procenta radikálů nebo provokatérů, kteří to zvrhnou. To je normální scénář.

    Co ale není normální, je to, že tam bude policista s kamerou, a protože jsou všichni na Facebooku, tak během dvaceti sekund vyhodnotí vaši identitu a během dalších dvaceti sekund udělá stromeček vztahů. Je obtížné být dneska revolucionářem. Za komunismu bylo možné režimu utéct, schovat se, ale v okamžiku, kdy podáváte daňové přiznání elektronicky, nebo když máte kartu a peníze vám chodí na účet, neunikne ani myš.

    Jsme tedy odsouzeni ke svobodě, protože nebude-li tady svoboda, bude velká nesvoboda. Elektronická média mohou ukázat zuby, nejenom já z toho mám obavy. V době míru a rozvoje je to úžasná věc, ale v okamžiku, kdy se toho zmocní režim pevné ruky – který si budou lidi víceméně přát, protože za cenu určitého násilí nastolí stabilitu – tak pomocí elektronických médií jste velmi snadno kontrolovatelný.

    Zprávy | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Filosof-Cilek-Do-dvou-let-bude-vybuch-nepokoju-Pak-se-to-zvrtne-218078
    FESTER
    FESTER --- ---
    XCHAOS: takze vse z vasi strany je vse informativni, od druhych je trollovani.. vidim dneska... zvlaste dva se dneska predvedli informatikou
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    připomínám anketu
    [ XCHAOS @ Wikileaks, Manning, Island, Španělsko, OWS 99%, Rusko 146% a další sociálně-mediální hnutí reaguící na globální krizi ]

    týkající se mazání zjevných offtopiců. tyto smazané offtopicy by se ale logicky započítávaly do max. počtu příspěvků, a ten bych opravdu rád zredukoval, možná třeba i na něco jako 12 za den od jednoho ID - tenhle klub má být informativní, ne trollovací.

    případně můžeme trollovat o tom, co do tohohle klubu patří a co ne, v nějakém sousedním klubu (jako to mají udělené třeba "obrázky co vás rozštípou", apod.

    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NAKASHI: s tím musím naprosto souhlasit! důrazně žádám, abyste si mě nespojovali s NAKASHI, protože to je pravověrnej komouš, zatímco já jsem jenom prašivej liberál (případně teplouš, hipík, feťák, a tak :-)
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    PREVIT: oznacil jeho projev za typicke trollovani a vyjadril nazor, ze by kvuli tomu mel dostat r/o.
    that's all folks
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    FEMUR: Ban pro tlustce si nezadal, ale urcite sis ho pral, nekecej! :)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    NAKASHI: aha, takze zasekecy v kleci:) jak typicke. papa koblizku,
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    FEMUR: to mas blby, ja pro tebe nic hledat nebudu, mumu
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    NAKASHI: ja furt cekam na toho tlustce a ban kterej pro nej zadam v antikom. to co tu postujes byla reakce na nekonecna anketky:) tututu
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Ankety koukam nefungujou :))
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    FEMUR: jen pripominam, ze knucet si tu o banech zacal ty :)

    FEMUR --- --- 9:58:01 28.12.2011 --- 15:53 :: bookmarks
    1 reply (-3)
    tomuhle rikate demokracie a distribuce informaci?
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    FEMUR: "my"? kde? koho tim myslis?
    durazne te zadam, aby sis me s xchaosem nespojoval:))
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    S_TEJK: Me je to vcelku jedno, jen me zajimalo proc.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    NAKASHI: jj, vy davate bany, my davame bany..:) co mi tady prosimte vycitas?:)
    FESTER
    FESTER --- ---
    S_TEJK: koukam za tvy prispevky jsou zde velice hodnotne...
    S_TEJK
    S_TEJK --- ---
    PREVIT: uprimne o tom nevim, mozna sem zapomnel nebo me to minulo

    pokud stojis o pristup, tak to tam muzu nadhodit a pokud bude nejaky vetsinovy souhlas nebo nikdo zasadne proti klidne ban zrusim
    S_TEJK
    S_TEJK --- ---
    NAGASAWA: tohle je podle zoufaly vymysl xChaose, do toho me netahej ;)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PREVIT: pevný jistoty muší bejt!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mno a zpatky k tematu. Odehrava se vlastne jeste nekde Occupy, anebo to vsechno celkem usmevne vysumelo ve znameni trapnosti a znicenych parku?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam