NAGASAWA: o to nejde. já sám jsem skeptický, kdo vlastně za "hackerskými útoky" stojí a jaký je jejich skutečný smysl.
dejme tomu, že chci veřejnost vystrašit "všemocnými hackery", kvůli kterým budou padat letadla a je třeba kvůli nim příjímat novou extrapřísnou legislativu, provádět domovní prohlídky jako u drogových mafiánů, apod. - pokud někdo takovéto nové pravomoce opravdu hodně chce, nebylo by pro něj nakonec nejjednodušší si svůj web skutečně na chvíli vypnout a ohlásit "hackerký útok"? (no nic.. já jen že se v branži pohybuju, takže mi to celé přijde k smíchu :-)
Jinak podle mě je tu ACTA přeci jen lehce offtopic... samozřejmě, mohl bych přidat neméně hrozivé informace, typu:
Twitter zavádí lokální cenzuru - Živě.cz
http://www.zive.cz/bleskovky/twitter-zavadi-cenzuru/sc-4-a-162123/default.aspx
... tedy už žádných demonstrujících 146% ... nový saúdský majitel jistě rád nechá Putina, aby si u něj zakupil "regionální cenzuru" některých témat. no ale taky mi to tu přijde lehce offtopic.
Pokud máte někdo pocit, že by se mělo téma/název klubu změnit nebo rozšířit, tak mi to v neomezené míře napište do soukromé pošty a v omezené míře (onen 1 příspěvek za 24h max!) to napište sem do klubu (ale moc tu o tom nediskutujte). (A ne - názor "celý tenhle klub pro prezentaci levičáků, komunistů, hipíků, feťáků a zrádců bych nejraději zrušil" není relevantní :-) ani v soukromé poště, ani veřejně - nechci v reálu debatovat s dědečkem Barta Simpsona - fakt ne :-) )
Jinak myslím, že dva příspěvky za den od každého id by to tady snadno sneslo. V podstatě tři si myslím, že už je ale moc. (Jde mi hlavně o to, co v tomhle klubu najdou nově příchozí - jestli aktuální informace k tématu, nebo snůšku hnoje pocházející z flamewar dvou zarytých odpůrců...)