FESTER: OK, co musí člověk nastudovat, abys ho byl ochoten jako "cizáka" vzít na milost a připustit, že smí přispívat do diskuze?
Očividně zprávy Reuters a AP a já nevím jakých médií ti nestačí, budiž.
Tak fajn -- pokud jsem shlédl dokument INSIDE JOB o příčinách a důsledcích hypotéční krize 2008+, mám už tedy právo myslet si, že finančníci a na jejich cecky přisátí politici jsou bezskrupulózní hajzlové, co rozmrdali celý svět? Nebo ani to nestačí?
Co vlastně mám kurva udělat, abych podle tebe měl právo na názor? Musím deset let stážovat v JP Morgan a Goldman Sachs, abych měl konečně právo promluvit?
========
Argumentuješ tady pár pošlapanýma parkama; obnova parku je záležitost na 2 roky práce a vyjde to na pár desítek tisíc dolarů.
Argumentuješ tady stránkou s přehledem zatčených; no, každý establishment se brání proti těm, kdo ho chtějí narušit, a logicky využije každou záminku, aby takové narušitele pozavíral (podobně jako v minulosti někteří argumentovali, že ve věznicích jsou samí černoši, a tudíž musí určitě existovat černošský "gen zločinnosti" -- ve skutečnosti však zaujatí bílí policisté a bílí soudci měli větší tendenci odsuzovat černochy než bělochy).
Jenže to, jak dokázali Ameriku rozmrdat CDO spekulanti a WallStreetem zkorumpovaní politici, to se bude dávat do pořádku dalších několik GENERACÍ a cena za to je číslo, které má víc nul, než stránkovací mechanismus Googlu.
=========
Se vzpamatuj, člověče.