• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    Eee Pad Transformer 2 in October as ASUS ramps up supply chain? - SlashGear
    http://www.slashgear.com/eee-pad-transformer-2-in-october-as-asus-ramps-up-supply-chain-02168902/
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    CNV:
    no ja mam 10.1
    - negativa
    - zatim nemuzu najit na internetu, kde objednat prislusenstvi - chci si tam aspon pripojovat flash/monitor. Jeste se to holt neprodava. Zavidim asusu tr tu klavesnici - klavesnicovy dok co pripravil samsung je na pytel. Az budu moci, tak si koupim ten obal s BT klavesnici - ale proste to neni ono.
    - samsung je evidentne pomalejsi v distribuci updatu
    -root procedura neni jednoducha ( pokud uz tam mas 3.1)
    positiva:
    - opravdu vyborny displej
    - velmi kompaktni. pohodlne se to rzi v jedne ruce.

ale jinak jsem spokojeny
    CNV
    CNV --- ---
    HONCKA: Určitě 10" - ten Samsung má taky 10" (je to novější verze)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    CNV: zalezi, jestli chces 7" nebo 10", osobne bych spis byl pro Asuse
    CNV
    CNV --- ---
    Chystám se koupit Eee Pad nebo Samsung Galaxy. Jak se v tom mění baterie, až chcípne, což může být klidně do roka a do dne? Řešil jste to už někdo?
    Který z těch dvou by mohl pomaleji morálně zastarávat? Přijde mi, že Asus je v tomhle řekněme přívětivější (updaty firmwaru atd.).
    Nějak se nemůžu rozhodnout, na parametry jsou v podstatě stejný...
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    Dell Streak 10 Pro pictured up and running, next to its siblings - update | News | TechConnect Magazine
    http://www.tcmagazine.com/tcm/news/hardware/39957/dell-streak-10-pro-pictured-and-running-next-its-siblings-update
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    Čínský Tablet PC EKing T9 chce být nejtenčí na světě - Živě.cz
    http://www.zive.cz/clanky/cinsky-tablet-pc-eking-t9-chce-byt-nejtenci-na-svete/sc-3-a-158182/default.aspx
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    WIL_M: no to urcite bude chtit, vsak ja ti pisu, jak to je u Transformera :) (coz je btw. desetipalec)
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    WOJTISHEK: takhle: já defacto sháním jakýkoliv asi 7" tablet, který hodlám využívat jako záznamové zařízení přes 3,5mm jack, takže asi bude lepší si ověřit, jestli to ten daný konkrétní model má nebo ne :)
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    WIL_M: ktery konkretni model mas na mysli? :) uzivam TF101 (Asus EEE Pad Transformer) a mam to u nej overeno, jinak bych ti na to nereagoval ;)
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    WOJTISHEK: hmmm, ale asi si to bude lepší prověřit u konkrétního modelu stejně...
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    WIL_M: u Transformera je to na headset (2-in-1, jak sami pisou :))
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    mohl bych majitele tabletu o něco poprosit? funguje ten 3,5 mm jack na headset nebo jen jako sluchátkový? na skype y byl logický headset, ale rád bych si to ověřil. nejde mi o specifický model, hádám to bude obecná vlastnost
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    WIL_M: kontroluju kazdych 30 minut a porad nic... :D
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    SMARTCHIN: jake je realne navyseni vydrze s tou dockinou?
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    SMARTCHIN: jo takhle! mě se právě s sebou nechce na dovču tahat i tu dockovací klávesnici, tak tohle by bylo supr řešení. prosím pak o referenci, díky :)
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    SMARTCHIN: hmm a ta redukce do napájecího portu slouží nač?
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    SMARTCHIN: ten usb host je u mě taky dost důležitej. ten port je v docku nebo i v jen samotném těle přístroje?
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    SMARTCHIN: zacinam si myslet, jestli jsem neudelal chybu s samsungem 10.1 :) je to sice male, ale samsungu stale nedoslo, ze lidi maji vice zajem o rychle updaty androidu, nez o jeho nadstavby :/
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    to kluci v Asusu pochopili...

ASUS Eee Pad Transformer Getting Android 3.2 Honeycomb Tomorrow - SlashGear
    http://www.slashgear.com/asus-eee-pad-transformer-getting-android-3-2-honeycomb-tomorrow-27167768/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam