• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Jinak jestli ma tvuj telefon moznost udelat z nej wifi AP, tak muzes jet 3G pres nej
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    SMARTCHIN: imho neomezenej net clovek v tabletu ani moc nepotrebuje, na ipadu mam 500MB od O2 za 300 a prelezl jsem to akorat, kdyz jsem si stahoval nejakej warez pres 3g, jinak se vejdu uplne v pohode, kazdej den si pres 3G stahnu noviny + maily + obcas browzdani

jinak Vodafone ma 300MB za 177 a 1.2GB za 315
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    BOPA: proto se ve vlaku na filmy/serialy nedivam, radsi surfuju, ctu si, nebo hraju nejaky jednoduchy gamesy :)

SKATEMURAI: vidis, muzes vzit toho asuse od wojtishka, ze jestli androida, tak to chce s androidem 3 a do 10k je snad akorat 7" acer, kterej ma slabou baterku, takze vydrzi cca 4 hod coz je naprd
    BOPA
    BOPA --- ---
    HONCKA: :-d ale musíš uznat, že do vlaku nebo busu se 50" blbě nosí... Ikdyž s s dvouma nosičema to problém není - jen těch 220V není úplný standard :-)))
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    SKATEMURAI: no jo no, ja se zhejckal a na filmy potrebuju aspon 50" :)
    BOPA
    BOPA --- ---
    SKATEMURAI:
    HONCKA:
    Wi-Fi - jsi si opravdu jist, že jsi na Wi-Fi pořád?? Já si to do nedávna myslel taky, ale teď už vím, že tablet bez 3G pro mne nemá smysl, často cestuju, někde pobývám třeba 3 dny a ne všude je wifi tehdy, když ji potřebuju...
    10" - 7" - budeš to mít místo zápisníku a nebo bude z velké části suplovat NTB???
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    2-6 v pohode
    1 je to o preferencich, me treba nevyhovuje se divat na nic mensiho nez poradnou TV

ohledene typu si prvni ujasni, bude ti stacit 7" nebo chces spis 10"?
    budes chtit stale pripojeni na net pres 3G nebo ti staci akorat wifi?
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    vim neni to tablet ale zaujalo

Livescribe :: Never Miss A Word
    http://www.livescribe.com/uk/
    KOZICH2
    KOZICH2 --- ---
    FESTER: díky jdu na to aspon tady na ntb.. tablet zatím nepřipojím :-(
    FESTER
    FESTER --- ---
    a nebo si z mobila udelej hot spot a tahej pres wifi
    FESTER
    FESTER --- ---
    KOZICH2: hledej na marketu USB tethering
    KOZICH2
    KOZICH2 --- ---
    ahoj mám dotaz mám ted nový Prestigio MultiPads wifi, je nejaká možnost se pripojit k internetu jinak než s wifi, třeba redukce na usb kabel (mám mobilní internet na flashce)..? nevíte?
    FRIKUL
    FRIKUL --- ---
    Nemáte někdo zkušenosti s custom rom pro Toshibou Folio 100?? V tuhle chvíli tam mám cm7-Folio-Kang, ale už pro to vyšel i honeycomb kterej (kvůli nutné opětovné instalaci všech aplikací) nechci jen tak zkoušet... Rád bych věděl jestli je to alespoň krapet použitelný.
    FESTER
    FESTER --- ---
    SOJKA:

to podlouhle je slot na kartu
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    FESTER: JASNY,DIK.
    FESTER
    FESTER --- ---
    SOJKA: je to schovane nashore na tabletu a celkem sikovne...
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    FESTER: no nikde sem to tam nevidel tak sem se trosku zalekl .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam