• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    pokud je novej, chvilku to potrvá, než se na ty hodnoty dostaneš... a android je dost neukázněnej, neustále spouští na pozadí tuny aplikací i poté, co je killneš...
    MANXX
    MANXX --- ---
    SUN_VU_KUNG: Archos 5 internet tablet. V příručce to píšou :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    MANXX: který tablet vydrží 22hodin? 8-O
    MANXX
    MANXX --- ---
    HONCKA: Aha, dík.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    MANXX: ja ipad nabijim pres noc a vzdycky je plne dobitej
    MANXX
    MANXX --- ---
    Lidi, jak dlouho se ten tablet musí nabíjet, aby byl plně dobitej? Zatím jsem ho nechávala několik hodin (cca 5) a nikdy se nedobil úplně. Tím pádem nevydržel zatím deklarovaných 22 hodin, ale mnohem, mnohem míň (několikero čtení v metru). O době dobíjení bohužel v návodu není slovo.
    POPEY
    POPEY --- ---
    zamrzl a pak se vypnul

s timze ted kdyz ho zapnu tak se jen rozsviti sediva obrazovka a nic

kdyz ho vypnu zhasne

kdyz ho zapnu zas jen sediva obrazovka a nic

nekde ne netu psali ze ho mam nechat uplne vybit
    tim se restartne

protoze u tohohle typu nidko nemyslel na tlacitko reset

takze sem to udelal pak ho opet dobil a stejny

AXTHEB: nerozumim tomu co je adb
    jsem pololaik

shell taky ne

jen reboot znam :-))
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Jestli nekdo schani dostupnej futral pro transformera i s klavesnici, tak jsem koupil manzelce tenhle
    Hledejte ASUS TF101 EeePAD TRANSFORMER CASE CARRIES TABLET & KEYBOARD na Mezinárodním obchodním portálu eBay s výhodnými nabídkami zboží z celého světa ve všech svých oblíbených kategoriích. Veškeré zboží je možné zaslat do vaší země!
    http://viewitem.eim.ebay.cz/ASUS-TF101-EeePAD-TRANSFORMER-CASE-CARRIES-TABLET--KEYBOARD/230736743816/item
    sedi dobre, je z umele kuze, ale kvalita fakt dobra
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    POPEY: Pres adb se na nej pripojis? adb shell a potom reboot
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    POPEY: zamrzl znamená co? nejde zapnout? nebo je na stejné obrazovce. nebo něco úplně jiného?
    POPEY
    POPEY --- ---
    zamrzl me tablet Point of view tegra 10,1

a resim jestli se to da nejak resetovat
    jakoze zadny tlacitko tam na to neni

a nebo jestli to jde neak nabootovat s USB a
    pri ty prilezitosti tam nahrat lepsi verzi nez androida 2.2 co tam mam
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    OMV: ja jsem se na to ptal a nekdo ho oznacil za hroznyho shita. ja jsem po nem taky celkem zalibne koukal - jenom by to holt chtelo nejakou referenci
    FESTER
    FESTER --- ---
    HONCKA: Acer Iconia
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    OMV: jestli pouzivas notase jenom jako psaci stroj, tak si spis porid transformera, ze na tabletu se pise dost blbe
    OMV
    OMV --- ---
    má někdo zkušenost s Archos 101? zajímala by mě výdrž a zpracování. Chtěl bych to především na čtení PDF a částečně tím zkusit nahradit notebook(momentálně používán pouze jako psací stroj- aspoň mám ten pocit) Díky za jakkékoli názory
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    včera jsem v rychlosti ozkoušel oba Vodafone Pady v prodejně na Novým Smíchově a u mně celkem zklamání. papírově dobrej přístroj má občas příšerný odezvy na doteky, trhá se to. když jsem to srovnal se samsungem, kterej stojí v jiným stojanu, ten jede krásně plynule
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    HONCKA: pecka, jsem zvědav na výbavu. z amazon kindle fire jsem byl dost zklamaný - sice levný, ale nemá zhola nic - gps, bluetooth, natož 3G. přísun do jejich obchodu je supr, ale zbytek je pro mne dost mimo
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    no jestli to bude pod 10 000,- tak do toho zrejme pujdu. n
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Jsem zvedavej, jestli ta cena zustane
    Asus Eee Pad Memo 370T - Tegra 3 tablet za 249 dolarů | TABLETMANIA.CZ - Víme o tabletech vše - iPAD, PC tablet, Android tablet, aplikace
    http://tabletmania.cz/android/635-asus-eee-pad-memo-tegra-3-tablet-za-249-dolaru
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam