• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    Obecna diskuze zamerena na zkusenosti s novymi tablety nezavisle na platforme, noflame

rozbalit záhlaví
    CROSS
    CROSS --- ---
    CMLKA: ten test komentovat moc nemůžu, protože ty androidí zařízení neznám, test jako takovej na mě dělá v mezích možností dobrej dojem, tj. žádné výstřelky jako počítání USB portů a podobně, dává celkem přehled, co je k mání a kde co má potenciálně slabší místa.

Souhlasím s tím, co píše HONCKA, na běžné použití je to asi jedno. Pro mě osobně je důležitá bezchybná synchronizace s Macem (a iPhonem), druhej důvod, proč mám iPad je, že prostě přišel první a teď už nemám rozhodně důvod měnit.

Kdyby ses nakonec rozhodla pro iPad, dej tomu ještě dva týdny, jestli/až vyjde iPad 3, bude plno secondhandovejch dvojek. ;-]
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    CMLKA: zalezi na pouziti, jestli to chces na zaklad cteni, web obcas pustit nejaky video, tak je to jedno, ja mam ipad, zena ma transformera, kdyby na to existovalo par aplikaci, co potrebuju, tak bych klidne menil
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    btw muzete treba nekdo okomentovat ty vysledky dTestu, kdo je mate? jestli je to jako blbost nebo ne...ja furt vaham, uz sem se i njeak smirila s tim, ze koupim asi iPad, kterej sem nechtela...cekam, ze az vyleze ten novej, mohl by jeste trochu zlevnit...ale zase telefon mam treba samsung, coz je na prd :(
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    [Breaking] Ice Cream Sandwich Update For ASUS Transformer TF101 Rolling Out Now, Starting With Taiwan
    http://www.androidpolice.com/2012/02/23/breaking-ice-cream-sandwich-update-for-asus-transformer-tf101-rolling-out-now-starting-with-taiwan/
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    Apple iPad 2
    velmi dobře (82 %)

+ velmi dobrý dotykový displej;
    kvalitní obraz, vynikající pozorovací
    úhly; velmi snadné a intuitivní
    ovládání; dobrý prohlížeč internetu;
    největší výběr aplikací; mnoho
    volitelného příslušenství;
    dílenské zpracování; provozní
    doba

- nemá zdířku pro paměťové
    karty; drahé adaptéry pro rozšířené
    možnosti připojení; nepodporuje
    Flash; omezená kvalita fotoaparátu/
    webkamery

Samsung Galaxy Tab 8.9
    dobře (75 %)

+ kompromis mezi velkými
    a malými tablety; velmi dobrý
    dotykový displej; kvalitní obraz,
    vynikající pozorovací úhly; velmi
    dobrý prohlížeč internetu;
    dílenské zpracování; provozní
    doba

- trochu stísněná virtuální
    klávesnice, ale nejde o vážný
    problém; nemá zdířku pro
    paměťové karty; pomalejší
    přenos souborů

Asus Eee Pad Slider
    dobře (73 %)

+ atypický tablet s výsuvnou
    fyzickou klávesnicí a naklápěcím
    displejem; velmi dobrý dotykový
    displej; lépe čitelný pod přímým
    světlem než ostatní, kvalitní
    obraz, vynikající pozorovací úhly;
    velmi dobrý prohlížeč internetu

- fyzická klávesnice by mohla
    být lépe rozvržena, je trochu
    stísněná; těžký; kratší provozní
    doba; nemá GPS
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    CMLKA: hm hm, no dobře a co to bylo za chloupek?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    SUN_VU_KUNG: tell us more! o chloupek
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    No, to že to vyhrál iPad už mluví samo o sobě o úrovni takového testu ;)
    MORVAGOR
    MORVAGOR --- ---
    CMLKA: Me take, prosim.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    urcite hod
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    v dTestu je test několika tabletů, kdyby vas to nekoho zajimalo, muzu hodit do posty, vyhral to iPad, v zavesu je Samsung Galaxy tab, vseobecne tam dost odsuzujou tablety s Woknama...
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    Vodafone prodává Samsung Galaxy Tab 7.7 za 10 577 Kč | tabletnet.cz - největší portál o tabletech v ČR a SK - iPAD, PC tablet, Android tablet, aplikace
    http://tabletnet.cz/android/717-vodafone-prodava-samsung-galaxy-tab-77-za-10-577-k
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    linux tablet s prostředím KDE

Tablet Spark za 200€ bez Androidu [video]
    http://dotekomanie.blog.mobilmania.cz/2012/02/tablet-spark-za-200e-bez-androidu/
    HROBO
    HROBO --- ---
    zdravim tablet maniacs :) neviete kde zohnat nahradne casti na archos arnova 8? konkretne by sa mi hodil digitalizer. diky!
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    HONCKA: já jsem právě zjistil, že mám tendenci všechno narvat na hlavnís tránku, podobně jako u PC... asi deformace :) No když budete mít někdo nějakou inspiraci, tak budu rád, když se podělíte :)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    SUN_VU_KUNG: ja mam ipad, takze to zas az tolik neresim, ale tohle je tak individualni zalezitost, ze na to zadnej univerzalni recept nebude. Zena na transformeru ma na home screenu skolni email, gmail, pocasi a hodiny, na levy plose tasky + hry, na pravy plose kalendar + nejpouzivanejsi programy
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    HONCKA: :) ta by možná vyřešila co do kterého sektoru :) nevím no, plochu u PC jsem si vyladil podle sebe vždycky, ale u těch tabletů jsem nějak bezradný :D
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    SUN_VU_KUNG: neco jako Bronštejnova metoda systematického uspořádání předmětů na pracovní ploše stolu? :D
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    vím, že to bude asi znít jako pitomost, ale nevíte někdo, o nějakém webu, který by se zabýval customizací obrazovky? Prostě inspirace, jak si poskládat obrazovku tabletu - widgety, uspořádání atd. :) mámna plochách příšerný binec :D
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    RIM rozdává tablety vývojářům a opět snižuje ceny Playbooku | TABLETMANIA.CZ - Víme o tabletech vše - iPAD, PC tablet, Android tablet, aplikace
    http://www.tabletmania.cz/ostatni/695-rim-rozdava-tablety-vyvojarum-a-opet-snizuje-ceny-playbooku
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    já to říkal :)

Vodafone Smart Tab 10: Levný tablet s Androidem 3.2 (recenze) - SmartMania.cz
    http://smartmania.mobilmania.cz/recenze/vodafone-smart-tab-10-levny-tablet-s-androidem-32-recenze-1944

"ZTE vybavilo tablet pro Vodafone dvoujádrovým procesorem Qualcomm Snapdragon MSM8255T, jež pracuje na kmitočtu 1,2 GHz a pamětí RAM o velikosti 512 MB. Tato kombinaci by měla zajistit plynulé reakce nejen v operačním systému, ale i při hraní náročnějších her. Bohužel tento fakt nemohu potvrdit. Tablet je sice silný papírově, avšak odladěnost systému Android 3.2 není příliš dobrá. A horší rychlost potvrzují i hodnoty naměřené v benchmarkovacích programech. Například v utilitě AnTuTu Benchmark získal Galaxy Nexus má celkové skóre 6 134 bodů a Smart Tab 10 jen 4 759."
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    BRAP242: já ho klidně zpochybním, nečetl jsem jedinou knížku v tomto formátu, ale jako studijní pomůcka bude tato velikost asi skutečně lepší :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam