• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    MANXX
    MANXX --- ---
    WIL_M: Aha, díky. Nejsem moc technicky zdatná, ale když vezmu ten tablet do Datartu, tak by mi tam měli říct, jestli to k tomu jde, že?
    A máš pravdu, já třeba nechápu, proč ten adaptér nebyl rovnou přibalenej.....
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    SUN_VU_KUNG: sám jsem na Aukru pár věcí už prodal a osobně se za podvodníka nebo křiváka nepovažuji. bráchu vypekli i na eBay, neuděláš nic
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    MANXX: imho to nebude nic jiného, než něco takového

DATART | Adaptér SOLID DC02 Nabíjecí adaptér 1000mA s USB 5.0V
    http://www.datart.cz/katalog/Adapter-SOLID-DC02-Nabijeci-adapter-1000mA-s-USB-5-0V.html

jen si ověř, jestli je 1000mA (1A) dostatek na to, aby jsi mohla zároveň nabíjet i fungovat s tabletem.

ale příjde mě pitomé, že výrobce takového jména nechá zákazníky takto /zbytečně/ tápat
    MANXX
    MANXX --- ---
    Nevěděl by někdo, kde koupit adaptér do zdi na Archos Internet Tablet? Mám jenom ten do počítače a to je například na cesty značně o ničem. Snažila jsem se gůglit, ale marně.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    P19: ehm, Kindle za tri tisice? :)
    P19
    P19 --- ---
    Zdravím, máte tu někdo nějaký levný čínský šmejd? Sháním co nejlevnější možnost pro čtení PDF a zajímá mě, zda je taková čína s 256MB RAM schopna poprat se s 70MB pdf?
    Nebo nějaká jiná alternativa pro čtení PDF?

Díky
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    SUN_VU_KUNG: no ja nakupoval na Aukru uz mockrat a pohoda, jen asi 2x pri prodeji se kupujici neozvala musel jsem prodavat znova.
    Na eBay jsem nakoupil jednou z Hongkongu a nic neprislo, takze zatim tak :(
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    NECROMAN: nespolehlivé, plné podvodníků a křiváků :) Pomalu 10 let nakupuji na ebay a nikdy nebyl problém, na aukru je problém cokoliv :) Přijde mi to jako spolek veksláků, co prodávají pod plachtou věci někde za rohem :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    SUN_VU_KUNG: proc ne? :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    NECROMAN: na aukru bych nekoupil ani krabičku sirek :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    prvni nakup tabletu na Aukru nevysel, kdybyste nekdo tedy vedel o cloveku, co prodava Acer Iconia Tab W500 nebo W501, tak mi dejte prosim vedet, diky :)
    ADAM
    ADAM --- ---
    to pouzdro s klavesnici, to se mi fakt libi..
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    ADAM: jo? neni to ironie? :-) Trochu hacek bude v tom, ze nikde neudavaji vydrz :(
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    SUN_VU_KUNG: Metro u desktopů bez dotykové obrazovky a obecně u počítačů pro práci a ne causual browsing je zatím katastrofa, co si budem povídat, produktivita opravdu špatná. A to říkám jako .NET vývojáž, který nemusí věci od Apple :)
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    SUN_VU_KUNG: další z microsoftích diktátů, který se patrně nepovede. no uvidíme, co přinese finální verze, ale pracovat v základu v metru, fakt neee
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    WIL_M: hlavně W8 jsou totální katastrofa pro profesionály, kteří používají PC k práci... spousta kolegů jednoznačně potvrdila, že zůstávají u W7 64bit.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    to sjednocení destktopu a tabletu mě příjde dost nešťastný, už vidím ty windozí poblázněnce, jak si na tablet budou chtít instalovat cracknutý photoshopy, nesmyslný winampy a podobný ptákoviny. zkoušel jsem tu poslední vystavenou verzi, a pracuju s pc už dostatečně dlouho, abych mohl tvrdit, že tohle fakt lidi na desktopech nerozdýchaj, pokud se to velice zásadně nezmění.
    ADAM
    ADAM --- ---
    PJGEPR: toto vypada hezky.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    NECROMAN: no ipad a android jdou kazdy svou cestou... android pro lidi co chcou spise netbook a ipad pro lidi co chcou nenarocnou prohlizecku na data...

ale tady do toho vyberu ma taky vliv jeste jedna vec - pokud clovek ma aplikace uz oupene na telefon , tak si je vetsinou muze nainstalovat i na tablet.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    MRAKY: to Metro je sice zajimavy pristup z hlediska stejneho API u ARMu a x86, ale vyuziti na desktopu je dost na povazenou, snad to do finalni verze dotahnou.

Na druhou stranu, Marketplace pro Windows 8 bude hlavne ze zacatku dost zajimavy - bude tam minimum aplikaci, velke mnozstvi lidi bude kupovat Win8 tablety na Vanoce (byt to bude proti iPadu treba jen jednotky procent). Budou to penize lezici na zemi, ktere staci sebrat :) Znam takhle cloveka, co na iPhone vydal jako jeden z prvnich nejakou aplikaci, kde clovek matlal prstem po displeji a delalo mu to barevne efekty a z vydelanych penez zacal stavet dum. Pokud clovek prijde s nejakou hitovkou a chytne prvni vlnu pro Windows 8, tak si muze dobre vydelat, ale to uz jsme trochu jinde.

Pokud chce nekdo dneska tablet, ktery bude fungovat, tak si koupi novy iPad, ktery se u nas od patku zacne prodavat, tady neni co resit. Android je u tabletu zatim, co si budem povidat, dost pozadu i pres masivni podporu Googlu, a Windows 8 je v bete se stovkou nicmoc appek na Marketplace, kdy final prijde nejdriv za pul roku.
    Jeden znamy take rikal, ze hodne zajimavy je i BlackBerry Playbook, ale nemohu posoudit :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam