NECROMAN: imho to narazi na 2 veci.( pro wndows 8 na 3..)
1) nedostatek aplikaci, ktere by sly dotykem ovladat. Totez se tyka systemoveho prostredi, ktere musi byt plne ovladatelne dotykem. Jenze to imho bude narazet na to, ze se neda vyvinout aplikace pohodlne ovladatelna mysi a zaroven dotyky :/
2) windowsu schazi to s cim prisel iphone a pak android - priorita je vzdy uzivatel a aplikace vzdy musi odpovedet, nebo musi byt ukoncena.... aplikace musi mit nejaky cyklys a system ji musi byt schopen pozastavit....
ja mam pocitac s i7core, 2630 mobile coz je pomerne rychle 4jadro/8 hype, 12 G ramky, SSD kingstone system disk, windows 7 - je to znackovy msi notebook. a stejne se to obcas kousne a explorer (mam na mysli system shell) zamrzne. co to udela s baterkou nemusim rikat.
ja mam rad windows platformu na vyvoj, ale je to platforma, ktera dovoli aplikacim uplne vse - na ukor uzivatele
android i apple na to jdou z jine strany. aplikace jsou vzdy omezene. libi se mi take, ze uzivatel by default ani nema tuseni, ze existuje systemovy prostor a ma svuj diskovy prostor pro aplikace.
3) problem s arm verzi windows - taky nemusim snad povidat :/
proste ja osobne bych ted si tablet s windows 7 nekoupil. jsem zvedavy jak v praxi se zvysi stabilita windows 8 a jestli se nejak razantne zmeni interni struktura windows...(ehm nebylo to vcera prejmenovane na windows 2012 ?) .
NECROMAN: jsem zvedav na recenze :) microsoft ma oproti konkurenci jednu opravdu obrovskou vyhodu - a to je moznost portovani kompletnich ms office na windows 8 arm.... aplikace co by byla kompatibilni s ms visio, ms project mi schazi. jestli to kompletne portuji, tak budou mit sakra vyhodu.