• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    WOJTYLA: kvalita hw. rychlost cpu. android 2.3 a android 4.x ma podobnou hw narocnost. mozna 4. bude i rychlejsi dik hw akceleraci. za rok za tuhle cenu uz bude neco pouzitelnejsiho. ted bych hledal neco min za 6k...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    MRAKY: v čem nejni tablet s 2.3 androidem použitelnej?
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    WOJTYLA: budes muset brosit ve vodach bazaru. za 2-3k zadny pouzitelny tablet neni.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    nebo tohle vypadá dobře - kapacitní displej...co si vo tom myslíte?

Mpman MID 74C | Alza.cz
    http://www.alza.cz/mpman-mid-74c-d309344.htm
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    nebo co todle?

YARVIK GoTab Velocity 4GB Res | Alza.cz
    http://www.alza.cz/yarvik-gotab-velocity-4gb-res-d321429.htm
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    mno vypadá to že asi budu muset brousit ve vodách Gingerbreadu....
    FESTER
    FESTER --- ---
    WOJTYLA: mno to muze byt problem pac nektery video prehravace maji plug in codec ktery je specificky pro processor
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    aha tak tam je ale problem s instalací z Android marketu...kvuli procesoru...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    WIL_M: to vypadá fer...bílá je sice trchu vybuzněná, ale to bych přežil...
    FESTER
    FESTER --- ---
    FESTER: svuj mobil mam jako hot point a na to napichly ten acer
    FESTER
    FESTER --- ---
    WOJTYLA: na svym acer A500 jsem mel android 2.3.1 a asi pred 2 tydny udelali update na ICS

zpet bych nesel... bezi svizneji hlavne video a tez je daleko lepsi po graficke strance... tez se zlepsil wifi

WIL_M
    WIL_M --- ---
    LCD tablety Ainol Novo 7 : LCD tablet 7" Ainol Novo 7 Paladin - Android 4.0 - bílý
    http://www.touchcentrum.cz/index.php/e-shop/lcd-tablety-ainol/lcd-tablet-7-ainol-novo-7-paladin-android-4-0-bily-54-details
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FESTER: a náký ty point of view a podobně s Androidem 2.x???
    FESTER
    FESTER --- ---
    WOJTYLA: s temy pozadavky co jsi uvedl ti nic jineho asi nezbyva
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    WIL_M: mno to je suce hezký ale tablet za 5k nechci, tedy nechci/nemám na to...
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    WOJTYLA: tak zkus mrknout tento, kamarád si ho zrovna pořídil a je z něj nadšen. cena sice přesahuje, ale podle mého oprávněně

Ainol Novo 7 Aurora 8GB Android Tablet, IPS Multi Touch Capacitive Screen HDMI | eBay
    http://www.ebay.co.uk/itm/Ainol-Novo-7-Aurora-8GB-Android-Tablet-IPS-Multi-Touch-Capacitive-Screen-HDMI-/230780427291?pt=UK_iPad_Tablets_eReaders&hash=item35bb95dc1b#ht_10047wt_1398
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    WIL_M: uvažoval jsem vzhledem k cene o 7" ale když bude maličko větší tak gut...
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    WOJTYLA: a velikost hádám +-10" nebo kolik?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    zdravim místní odborníky...přemejšlim o nákupu tabletu ...limitní cena je 2500 - 3000kč, potřebuju to tahat sebou, mít v tom pár prezentací, náký videa, možnost upravovat v tom věci jako textovej editor, případně tabulkovej nákej, aby to ukázalo fotky a tak...potřebuju prostě mít sebou furt něco na čem mužu nekomu dalšímu ukázat co dělám a tak...pokud to bude mít webku na vieohovory a podobně tak je to příjemný plus, pokud se na tom bude dát surfovat po internetu místo sezení u PC taky gut...iděálně slušná výdrž....ale nutný je to popsaný v první části....

nákej nápad byl by prosim?

vetšinu toho levnýho vidim s Androidem 2.2. nebo 2.3....jen jeden jsem objevil s 4.0, ale upřímě vim prd jakej je v tom rozdíl...

Díky za každou radu...
    MATEJCIK
    MATEJCIK --- ---
    nemáte někdo na tabletu Kaiten e-mail? pokud ano, jaký zkušenosti? mně funkčně zcela vyhovuje gmail client, akorát bych chtěl podporu gpg. zkoušel jsem K-9 a je to strašný, a nechce se mi jen tak vyhodit stovku za Kaiten, pokud se mi to pak nebude líbit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam