• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    Obecna diskuze zamerena na zkusenosti s novymi tablety nezavisle na platforme, noflame

rozbalit záhlaví
    HAL_
    HAL_ --- ---
    ARCHDRONE: Na korporátní segment míří Surface Pro a u toho je už víceméně jisté že bude mít cenu zhruba na úrovni ultrabooků.

Osobně jsem fakt zvědavý na to až se s tím předvedou - sice mám k Win8 docela odpor, ale cenou by mě možná dokázali přesvědčit... Nexus 7 se mi sice líbí hodně, ale nemá SD karty a větší display možná upotřebím víc (i když Surface má horší rozlišení :/)
    ARCHDRONE
    ARCHDRONE --- ---
    HAL_: Imho dava smysl, ze se chce opravdu masivne protlacit, aby si vytvoril vlastni komunitu kolem svyho appstore a hw trochu zadotovat. Jinak jim ujede vlak uplne. Taky se mi zda, ze mezi zavedeny znacky v hladine 12-15k se bude hur protlacovat, takze proto mi osobne dava smysl cilit nekam do hladiny Nexus a Fire, resp. mozna trochu nad, treba 8-10k, ale to dava smysl v consumer segmentu. V korporatnim by to mohlo byt tech 13-15k.
    CROSS
    CROSS --- ---
    HAL_: neříkali to analytici od Gartnera? To zní jako business plán z jejich mozkového trustu. Surface za $200 je podle mýho hoax.
    HAL_
    HAL_ --- ---
    MRAKY: Jak říkám, jsou to zvěsti, taky bych tím byl překvapený (konkrétně se mluví o $200, takže u nás jak ten Nexus)
    - znamenalo by to že Microsoft ten tablet brutálně dotuje... ale pokud chce opravdu masivně protlačit Windows 8 RT, tak by to dávalo smysl. Mezi Android a OSX se jinak vpasuje jen těžko.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    T_RAVEN: na aukru asus transformer tf101 to je ten první... dokonce ho tam jednou zatuhle cenu byl i v 3G. Jinak kolem 6k je i s klávesnicí
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    HONCKA: aha, dekuji
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    MRAKY: to stoji 8GB verze, 16GB stoji $270 tj cca 5000
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    HAL_: no nexus 7 co stoji v prepoctu na koruny v USA 3700KC se ma prodavat v CR kolem 6500KC...
    me by vemi prekvapilo, kdyby byl surface pod 12-13k v CR...
    HAL_
    HAL_ --- ---
    T_RAVEN: Jsou zvěsti že by tolik mohl stát nový Surface RT od Mrkvosoftu
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    T_RAVEN: imho ne novy. mozna nejaky starsi .6000 je stale cenova hladina lowendu == ne moc dobre. od 8000 uz se to zacina menit
    T_RAVEN
    T_RAVEN --- ---
    da se poridit dobrej 10" tablet kolem 6k?
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    Nexus 7 :: SUNNYSOFT
    http://www.sunnysoft.cz/zbozi/050ZAS-041/nexus-7.html

První dodávka zařízení Nexus 7 je plánována na přelom září-říjen 2012 (akt. 31.8.2012). Informaci o přesnější dostupnosti uvedeme dle informací od dodavatele.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    Dotekomanie ‏@dotekomanie
    Nexus 7 bude dostupný v posledním týdnu v září (Informace z dobrého zdroje). Máte předobjednáno? Plánujete si jej ihned koupit?
    EZEE
    EZEE --- ---
    MRAKY: budu resit az bude aktualni, diky za tipy! :)
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    FLYBOJ:
    EZEE:
    jde, ale musis rootnout nexus ( na internetu je hromada navodu) a nainstalovat z play store aplikace stickmount
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    PJGEPR: mel jsem notebook prestigio, byl to drahej sunt(zpracovani bylo opravdu odflakly), urcite jsou uz dal, ale obavy bych mel. jenze to asi plati i o asusu:)
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    EZEE: ja si na tom taky obcas zahraju, ta tegra zvladne vse. ale nebudu tam mit skladiste. tak zvaz, podle me je to supr hw za ty penize.
    EZEE
    EZEE --- ---
    FLYBOJ: jdem i hlavne o hry a picoviny no
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    EZEE: podle me nejde. 16gb je malo pro nekoho, kdo si skladuje filmy/hudbu/hry ja se toho zas tolik nebojim. jsem konzument - podivam, zahraju,smazu a na zbytek je 16 gb asi ok.
    EZEE
    EZEE --- ---
    a co externi disk, da se napojit? 16gb virtualniho prostoru je pro tablet malo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam