• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    EVZENECEK: zcela urcite ne.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    FESTER
    FESTER --- ---
    EVZENECEK: na to jsem se kdysi ptal tez... ne
    EVZENECEK
    EVZENECEK --- ---
    Asi hloupej dotaz, sel by nahodit windows 8 na puvodne Androidi tablet s dobrym hardwarem?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Ahoj nevíte někdo jak rozchodit na asusu tf300 multiscreen jako je na notebook 10.1? Teda jestli to nějak jde... Díky
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    EVZENECEK: u tabletu asi člověk nečeká, že by mu měl "vydržet" tak dlouho jako notebook, už vzhledem k ceně. ale uvědomil jsem si teď jednu věc - pokud chce člověk mít aktualizované aplikace, systém atd, tak bude i tím nucen kupovat častěji. tím pádem mají na nás výrobci hezký "bič". na deset let starém notebooku s xp pořád rozjedu nový office, snad i sedmičky, osmičky, ale na tabletu to bude přeci jen trochu jinak.
    EVZENECEK
    EVZENECEK --- ---
    WIL_M:
    NICTUKU:
    FESTER: Mam A511. Byl 3x v servise kvuli vadnemu repro, pote poslali uplne novy kousek a slape jak hodinky, zpracovani je taky super, nic nevrze ani se neprohejba. Za tu cenu je to moc peknej kousek hardwaru.
    FESTER
    FESTER --- ---
    NICTUKU: Acer a500 mam zpracovani je solidni a slape dobre... mel jsem i Acer laptop a ten jsem vratil pristi den...
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    NECROMAN: tezko soudit, nemam s tim takovy zkusenosti, ale kdybych chtel napr. android tablet, jdu rozhodne do Sony, nebo Asus reseni.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    HAL_: no je to defakto netbook v jedne placce, model z roku 2011.
    HAL_
    HAL_ --- ---
    NECROMAN: "Výdrž baterie: 4 až 6 hodin"
    to není moc dobrý...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    NICTUKU: na druhou stranu, ja nedavno koupil na Aukru Iconia Tab W500 za cca 6 tisic a je to asi nejlepsi aktualni koupe, pokud chce clovek Windows 8 tablet na hrani nebo testovani. Funguje v pohode :)
    Napr:
    Acer Iconia Tab W500 klávesnice,legální win (2640186513) - Aukro - největší obchodní portál
    http://aukro.cz/acer-iconia-tab-w500-klavesnice-legalni-win-i2640186513.html
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    HAL_: zkušenosti ze zaměstnání, vše od této firmy dříve nebo později odešlo do kopru a zkoušet štěstí (zvlášť za vlastní peníze) už prostě odmítám.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    HAL_: vlastni zkusenost s notebooky a netbooky. Tablet bych si od Aceru nekoupil ani zadarmo ...
    HAL_
    HAL_ --- ---
    NICTUKU:
    WIL_M:
    Mluvíte z vlastní zkušenosti s těmi tablety/notebooky z poslední doby?

Co jsem viděl v několika málo případech já, tak Acery zdaleka tak tragické, jak se o nich už roky říká, nebyly - např. když porovnám bezproblémový Acer ntb přítelkyně a dražší, leč velmi problémový HP ntb můj.

U toho Iconia Tab mě každopádně zajímá hlavně konečná cena u nás... protože slot na SD karty je opravdu hodně velká výhoda.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    WIL_M: jo. Mainstreamovej zakaznik si to asi koupi. To je fakt. Ale faktem taky je, ze Acer je synonymem obludnosti a nekvality ...
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    NICTUKU: acer půjde dál cestou papírově dokonalých,ale mizerně zpracovaných šuntů a bude mu to stále vycházet, tohle asi nebude výjimka, bohužel
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    WIL_M: jestli to bude mit klasickou remeslnou "kvalitu" Aceru, tak to neni konkurence ani z vlaku. :D
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    Acer Iconia Tab A110: Vážný konkurent pro Nexus 7 - SmartMania.cz
    http://smartmania.cz/bleskovky/acer-iconia-tab-a110-vazny-konkurent-pro-nexus-7-3334
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    RECENZE: Samsung Galaxy Note 10.1 – Všeuměl s kouzelným stylusem S-Pen | tabletnet.cz - největší portál o tabletech v ČR a SK - iPAD, PC tablet, Android tablet, aplikace
    http://tabletnet.cz/android/1284-recenze-samsung-galaxy-note-101-veuml-s-kouzelnym-stylusem-s-pen
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam