• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    Obecna diskuze zamerena na zkusenosti s novymi tablety nezavisle na platforme, noflame

rozbalit záhlaví
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    MRAKY: cena klesla o 400 ještě před uvedením, takže ano, spadla. bohužel se clem a daní nic neuděláš
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    WIL_M: spadla? Cena v usa je ~4700 za 16G.... takze jeste je o dost drazsi ( ikdyz kolem 5k by to odpovidalo roku zaruky navic)
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    Nexus 7 ještě není na trhu a už cena spadla pár korun pod 6k :)
    FESTER
    FESTER --- ---
    MRAKY: true
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    EZEE: ja myslim ze ne.
    a) plne win8 vyzaduji x86
    b) zatim jsem nevidel, ze by win8 byla internet vyrazne jina od win7... a win7 na netbooku (ok 1 rok starem) mi po pul roce pouzivani startuji 5-10 mint. Imho windows vyzaduje vykonny hw. aplikace jsou psane hodne zravym zpusobem a systme je nema sanci omezovat.
    a to nemluvim o baterce, ktera ten vykonny hw musi utahnout...
    winRT je lepsi, ale zase bude zacinat od nuly.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    jestli mě něco štvalo na Huawei MediaPad, tak to, že se nedá nabíjet přes usb a hle, kluci šikovní na to začali vyrábět kabel. aneb o nabíječku na cestách méně :)

USB Charger Power Cable For 7" Huawei Mediapad Tablet *USB Charger Cord Cable | eBay
    http://www.ebay.com/...SB-Charger-Power-Cable-For-7-Huawei-Mediapad-Tablet-USB-Charger-Cord-Cable-/250983608082?pt=PDA_Accessories&hash=item3a6fc9ef12
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    H_U_N_T_E_R: ten koncept=? klávesnice sice nemá uvnitř baterku, ale za ten nápad by měli dostat metál :)
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    H_U_N_T_E_R: jo to by nemuselo byt spatne ale ja sem zatim spokojeny i s droidem na transformeru
    H_U_N_T_E_R
    H_U_N_T_E_R --- ---
    EZEE: ten koncept se mi ani trochu nelíbí. Spíš se těším, až ASUS začne dělat Transformera z W8 a x86
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    NECROMAN: slibují ceny snad od 200$, uvidíme
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    EZEE: myslim, ze jo. Otazkou jen bude, zda bude dobra i cena :)
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    HAL_: za nějaký slušnější soft na aspoń jemnou aditaci raw bych se nezlobil. takhle jde obrázek exportovat do jpg a upravit v něčem jiném. na rychlou editaci to stačí (momentálně od tabletu nečekám více)
    HAL_
    HAL_ --- ---
    Já teď pro přítelkyni koupil 7" Aino Aurora II - taková levnější varianta Nexus 7.

Přes víkend jsem si s tím hrál a je to za ty peníze (u nás 4000, z eBay za 3000) vážně paráda - vynikající display, potěšilo mě že když do toho vrazím microSD kartu z foťáku tak to výkonem zvládá bez problémů rychle zobrazovat rawy, na všechno ostatní co jsem s tím zkoušel taky v pohodě, i výdrž dostačující, akorát GPS je jen u trochu dražší verze což mi trochu chybí. Každopádně pořád ještě se nemůžu rozhodnout jestli pro sebe chci 7" a nebo rovnou 10"... ale jako ten menší bych tohle určitě bral.

Na ty RAWy v Androidu - neznáte nějaký dobrý editor a ne jen prohlížeč? (něco co by dokázalo suplovat Camera Raw)

případně nějaké další doporučení hodné aplikace... ;-)
    HAL_
    HAL_ --- ---
    EZEE: Ještě to nikdo nedržel v ruce, ani se neví kolik bude stát, tak jak si o tom máme něco myslet.
    EZEE
    EZEE --- ---
    Co ten Surface? Myslite si ze to bude dobry?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SOJKA: v GES nebo GME do dvou stovek ;)
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    FESTER: dik
    FESTER
    FESTER --- ---
    GoClever - Goclever Global - GOCLEVER TAB I71
    http://www.goclever.com/goclever_tab_i71#support
    FESTER
    FESTER --- ---
    SOJKA: 5V 2A power supply snad koupis vsude.. jen si bud jisty ze pred nakupem si zkontrolujes jestli to ma spravny jack
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    A poradite mi nekdo kde na tento.kousek sehnat nabijecku nebo aspon auto nabijecku abych mohl tento super kousek pouzit na planovany hudebni ptehravac?
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    MUSTAFA: winRT 8 jeste na zadnem prodavanem tabletu neni. Takze moc predbihas. Navic na nem nepojedou klasicke win aplikace. ani na neni neni normalni windows office... tak bych moc nespechal
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam