• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    Obecna diskuze zamerena na zkusenosti s novymi tablety nezavisle na platforme, noflame

rozbalit záhlaví
    HAL_
    HAL_ --- ---
    WIL_M: Jen aby ten iPad mini opravdu přišel :-))
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    WIL_M: yep. galaxy nexus tab je lowend
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    MRAKY: lowend?

NICTUKU: pro mě jakožto častého cestovatele je 7" naprosto ideální. až bude venku iPad mini, tak si zákazníci řeknou: yeah, finaly magicly portable device, i just love it :)
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    MRAKY: ja nenarazim na vybavu, ale na na Android. Ten system potrebuje az priserne silny zelezo a mnoho casu na odladeni, aby slusne a ciste fungoval. Ale jak jsem psal: Nexus 7 je dobrej kov. I kdyz je treba napsat, ze Asus odladit zelezo umi. Jen tech 7" mi nejde pres drzku. Je to takovej vetsi mobil a ja osobne bych s tim mel problem. Coz je samozrejme muj subjektivni nazor.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    NICTUKU: na to ze to je lowend, tak je to ma docela dobrou vybavu
    VISOPIMUS
    VISOPIMUS --- ---
    EZEE: rozbaloval se dobre :-) asi se poucili a na krajich krabicky jsou vykrojky :-)
    EZEE
    EZEE --- ---
    btw jak se Vam rozbaloval ?:))
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    No tak doufám že si přátelé na Alze pospíší, Nexus už naskladnili ale na stavu mojí objednávky pořád stojí "připravujeme"...
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    koukam na Nexus 7 kolegovi pod rukama a na Android slusna rychlost. :) Konecne neco pouzitelnyho. :D
    VISOPIMUS
    VISOPIMUS --- ---
    Zatim ho jen tak otukavam. Ale je rychlej fest. Hlavne ui. Na web je to uplna pohoda, kdyz to srovnam s tou aurorou, ktera byla pomala az beda. Rozlisko taky supr. Krasne detailni. Ta zadni pogumovana cast je bezva - dobre se to drzi. Zatim jsem nahodil jenom par her a appek, a zatim jse nenarazil na nejakej problem. :-)
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    chceme vědět víc :)
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    VISOPIMUS: dobry:) ja jej objednal pred mesicem a nikde nic - neni skladem. Na druhou stranu, kupuji ho z sk.
    EZEE
    EZEE --- ---
    VISOPIMUS: no tak povidam povidam, jake je?
    VISOPIMUS
    VISOPIMUS --- ---
    FLYBOJ: ja si ho objednal 7.10. A vcera v pet jsem ho mel na pobocce :-)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    FLYBOJ: jo, jo, jsem zvědavej jestli to přijde už zítra nebo až v pondělí... :O)
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    Nexus 7 dostává aktualizaci na Android 4.1.2 | Androidmarket.cz
    http://www.androidmarket.cz/novinky/nexus-7-dostava-aktualizaci-na-android-4-1-2/
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    Tak alza prave naskladnuje nexus 7.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    FESTER:
    WIL_M: já používám tuhle na tabletu A.I.type Tablet klávesnice a s tím sem spokojený
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    FESTER: zkusím, dík

momentálně používám jak v telefonu, tak v tabletu Jelly Bean Keyboard (VLLWP), rychlá, zapadne krásně do systému, umí se učit atd
    FESTER
    FESTER --- ---
    pokud nekdo ma tablet tak z marketu doporucuji Logitech touch keyboard...

WIL_M
    WIL_M --- ---
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    Recenze Sony Xperia Tablet S: Důstojný nástupce s řadou vylepšení - SmartMania.cz
    http://smartmania.cz/recenze/recenze-sony-xperia-tablet-s-dustojny-nastupce-s-radou-vylepseni-3458
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam