• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Stejnak nesmutnejsi na tom je, ze vsechny tyto novinky u nas budou dostupne ke koupeni drive, nez vsechny nove Lumia a Surfacy, ach ten Microsoft :(
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    WIL_M: sice se predstavil novy iPad mini, ale nemeli bychom prehlednout i 4. generaci normalniho iPadu, ktery dostal Lightning konektor a 2x takovy vypocetni vykon!
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    NECROMAN: uvažuju kolik z Verge jich tam na tenhle výkon sedí :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Uvadeni iPadu mini, live:
    Live from Apple's iPad mini announcement! - The Verge
    http://live.theverge.com/apple-ipad-mini-live-blog/
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Dokonalá bouře: malý iPad, velký Nexus a Windows 8 přijdou tento týden
    Dokonalá bouře: malý iPad, velký Nexus a Windows 8 přijdou tento týden - iDNES.cz
    http://technet.idnes.cz/nove-tablety-c97-/tec_technika.aspx?c=A121022_162535_tec_technika_pka
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    CH_IN_A: mám pocit, že Ti to komplet vyhodí třeba nějaký benchmark, jinak na stav baterky jsou programy v Play (hledat něco jako battery status)
    CH_IN_A
    CH_IN_A --- ---
    existuje nejaky sw, kterym se da zjistit stav / funkce / parametry tabletu pri koupi z druhe ruky?
    FESTER
    FESTER --- ---
    WIL_M: vazne :)
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    FESTER: ony některý věci občas padají na zem, prý se tomu říká gravitace :)
    FESTER
    FESTER --- ---
    WIL_M: k cemu je to dobre se ptam??? budu s tim nekoho mlatit o hlavu ??? :)
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    HAL_
    HAL_ --- ---
    H2O: Nic na způsob dockovací klávesnice Transformeřího typu jsem nezaznamenal, takže nejspíš jen univerzální USB/Bluetooth klávesnice pasující ke všemu...
    H2O
    H2O --- ---
    dobry vecer,

existuje nebo planuje se nejaka case klavesnice pro samsung galaxy note 10.1?
    letme projeti googlu nic nenaslo ... jejich klavesnici v dockine mam... ale neco na cesty by bylo fajne :)
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    HAL_: podpora pro usb host je u kazdeho androidu. jenze ne kazdy model smartphonu tabletu ma fyzicky port schopny otg... je to hw...
    jinak ted jsem do asusu tf700 vlozil flesku a jede to...
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    HAL_: Já s Transformerem v dockině běžně používal flashku. Kolega přes redukci normálně připojuje externí 2.5" disk bez přídavného napájení.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    HAL_
    HAL_ --- ---
    WIL_M: O tom Transformeru to nemám potvrzené, prostě mě zajímá jestli je "normální" že do top tabletu za 15k nemůžu normálně narvat ani blbou flashku ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam