• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    FESTER: ony některý věci občas padají na zem, prý se tomu říká gravitace :)
    FESTER
    FESTER --- ---
    WIL_M: k cemu je to dobre se ptam??? budu s tim nekoho mlatit o hlavu ??? :)
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    HAL_
    HAL_ --- ---
    H2O: Nic na způsob dockovací klávesnice Transformeřího typu jsem nezaznamenal, takže nejspíš jen univerzální USB/Bluetooth klávesnice pasující ke všemu...
    H2O
    H2O --- ---
    dobry vecer,

existuje nebo planuje se nejaka case klavesnice pro samsung galaxy note 10.1?
    letme projeti googlu nic nenaslo ... jejich klavesnici v dockine mam... ale neco na cesty by bylo fajne :)
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    HAL_: podpora pro usb host je u kazdeho androidu. jenze ne kazdy model smartphonu tabletu ma fyzicky port schopny otg... je to hw...
    jinak ted jsem do asusu tf700 vlozil flesku a jede to...
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    HAL_: Já s Transformerem v dockině běžně používal flashku. Kolega přes redukci normálně připojuje externí 2.5" disk bez přídavného napájení.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    HAL_
    HAL_ --- ---
    WIL_M: O tom Transformeru to nemám potvrzené, prostě mě zajímá jestli je "normální" že do top tabletu za 15k nemůžu normálně narvat ani blbou flashku ;-)
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    Microsoft ukázal odolnost tabletu Surface, vyrobil z něj skateboard - SmartMania.cz
    http://smartmania.cz/bleskovky/microsoft-ukazal-odolnost-tabletu-surface-vyrobil-z-nej-skateboard-3520
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    HAL_: co vlastně očekáváš za odpověď? odpověděl sis vlastně sám. některé modely podporu mají, jiné ne, mě to na tabletu občas zlobí, ale po restartu se chytí pokaždé správně
    HAL_
    HAL_ --- ---
    Jak je to vlastně s USB host u Androidích tabletů? S AurorouII co jsem zkoušel to přes microUSB-USB kablíkem šlo bez problémů, terový harddisk se ve file manageru hned objevil, ale prý u Transformeru je s tíhle nějaký problém...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    DEMONOFANARCHY: podle me tam bude regulerni FilePicker na otevreni vybraneho souboru, a asociace take bude fungovat
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    DEMONOFANARCHY: to by nemel byt problem - WinRT aplikaci maji jako jednu z capabilit pristup na Mass Storage media. I ten Surface tablet bude mit USB konektor a bude mozne pripojit treba flashku nebo SD kartu s filmy a pustit si je.
    Osobne jsem jeste Mass Storage capabilitu nezkousel, ale videl jsem ji v tom seznamu capabilit.
    FESTER
    FESTER --- ---
    CROSS: prodat licenci firme ktera chce vyrabet computery na zaklade apple platformy
    CROSS
    CROSS --- ---
    FESTER: hardware business je otevřený, apple si vyrábí (nechává vyrábět) apple hw a jiní výrobci si vyrábějí jiný hw. Fakt nerozumím, co znamená otevřít hw business pro jiné.

Že Apple v minulosti licencoval použití svého OS v HW jiných výrobců? A co jako? Potřeboval zvýšit podíl svého OS na trhu, a nakonec to stejně zařízli. Prostě nechápu, co je špatnýho na tom, že nějakej HW stojí, co stojí. Jedině dobře pro společnosti jako Amazon, který tak můžou přijít s vlastním business modelem a žít z prodeje obsahu.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    WIL_M: ale jo, tak to klidne smaz :)
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    jen mám dojem, že už dost mimo rámec diskuze, OT se tomu říká, nebo tak nějak :)
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    jen debata. Nikdo se prece nehada :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam