• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    AIM_FREEMAN: cokoliv das na jakoukoliv free sluzbu je na 100% prochazeno a pokud je to nalezeno jako uzitecne, tak dale zpracovavano... jsou firmy, ktere nabizi sifrovani dat - specialni klienti pro pristup k web sluzbam od MS, googlu apod

ale s dnesni cenou za internet je nejjednodussi si doma dat NAS... upload 1Mbit uz je dneska skoro zdarma...
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    proto se mi libej ty cinani (teda ne ze by samsung acer apod nebyli taky cinani apod:) pac toma vetsinou zaklady jako usb a sd karty, a vsechny ostatni veci se k tomu daj dokoupit
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    HAL_: lowend. za 200USD. proc by tam meli nechavat funkce ktere pak muzou prodat s tabletem za vic ? ;)))
    smir se ze to ofiko neumi a tot vse. stejne jako hromadu dalsich "zakladnich funkci tabletu"
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    HAL_: aha, já to nijak blíž nezkoumal, jen jsem na to narazil. třeba někdo napíše něco lepšího a free. jinak samo souhlasim, ze to je uhozeny. ale nevinim 3rd party programatory, ze si na dmnci googlu chteji privydelat.
    by me zajimalo kolik G vyrejzuje na cloudu a co se deje s datama ktery tam lidi posilaj..naivni vira v soukromi uzivatele a poctivost poskytovatele zde imho neni na miste.
    HAL_
    HAL_ --- ---
    AIM_FREEMAN: LOL?
    Takže se musí platit navíc za aplikaci, která ti zprovozní naprosto základní funkci tabletu, a to ještě prakticky nepoužitelně, protože zjevně čte jen některé soubory, a hlavně VŮBEC neumí zapisovat? To je ještě tragikomičtější než jsem si myslel.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    HAL_: root už není nutnej stačí otg kabel a tahle aplikace
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.homeysoft.nexususb.importer
    HAL_
    HAL_ --- ---
    AIM_FREEMAN: Levné čínské tablety mají nějakou oficiální podporu? O_o
    Tohle řeší fanouškovská základna ;)

Nexus 7 by v tomhle měl hodně navrch... kdyby do něj nebyly nutné zásahy pro zprovoznění základních funkcí, pokud ho fakt je nutné rootnout abych si k němu bez problémů připojil extrák nebo flashku, tak ho to sráží na úroveň toho "noname" výrobce.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    AIM_FREEMAN: video? To hnat jen pres cpu je velkej vojeb.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    nexus je sympatický v jistotě podpory, updatu apod. ainol se na fire vykasle pravdepodobne jiz s pristim modelem (fire II, jiz letos v prosinci), nevim jestli vuvec uvidi JB. imho spis ne. tak vaham.
    na druhou stranu hry skoro nehraju, tak vlastne nevim co bych delal s tegrou 3..? jen tak premejslim nahlas, kdyby vas meco k tomu napadlo, tak piste:)
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MUSTAFA: tak mi to přes mini USB kabel ukazuje požadované napájení 500mA, a když to připojim kabelem do AC zdířky, tak to tam nikde není, protože z USB tahám jenom proud
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MUSTAFA: a já blbec to hledal v tabletu :)
    MUSTAFA
    MUSTAFA --- ---
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MUSTAFA: ať koukám jak koukám, nikde to nevidím, a ani CurrentWidget na to dělanej mi nic neukazuje...
    MUSTAFA
    MUSTAFA --- ---
    TOOMIX: se mrkni v hardware do karty, kolik jim v obou případech pc dává.. třeba dává víc, když to není datový přenos
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Potřeboval bych osvětlit jednu věc. Mám Android 4.0 tablet. Když ho nabíjím přes mini USB kabel, po kterém tahám i data, nabíjí se 4 hodiny. Pokud do toho samého USB v notebooku připojím kabel, jehož druhý konec připojím v tabletu do zdířky pro AC adaptér, tablet se nabije za 2 hodiny. Stejné USB, různé kabely, různé časy...
    DAWEIS
    DAWEIS --- ---
    Teď sem se zakoukal do Samsung Galaxy Tab 2
    HAL_
    HAL_ --- ---
    DAWEIS: Ainol 7 Fire/Aurora II ;)
    DAWEIS
    DAWEIS --- ---
    ale teda těch 16 GB jen bez možnosti rozšíření SDčkem, jako četl jsem že když rootneš tak můžeš pak připojit externál, ale tvl to je furt něco někde .... :((((
    DAWEIS
    DAWEIS --- ---
    HAL_: máš pravdu, i ten Nexus se tu rozebíral, sem se smáznul abych se neopakoval, no nejspíš pudu do toho Nexusu, když tak čtu tak těch 7" bude asi optimál.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam