• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    JOSEF_MASOPUST
    JOSEF_MASOPUST --- ---
    CYBERKOTLIK: tak ja nekde cetl, ze je to kvuli tomu aby si lidi kupovali pisnicky z jejich obchodu, svine :)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    ADAM: to je zkratka nejvetsi demence, kterou zaved ipad a ostatni to od nej prebiraj. pro me je zarizeni bez usb a sd karty neprijatelny, protoze tohle rozhodne nehodlam podporovat
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    Zdravim. Muze mi nekdo poradit jakej mam nainstalovat flash do Samsung Galaxy tab 2 10.1 abych mohl prehravat hry na internetu? Zkousel jsem toho vic ale nic nefungovalo a primo na adobe mi to pise ze pro mne tam nic nemaji..
    ADAM
    ADAM --- ---
    WIL_M: pěkné. ale jediné, co mi vadí je absence sd slotu.
    toto fakt nepochopím. vždyť využití jako prohlížeč fotek na cestách je asi jedno z hlavních, jak tablet používat, ne? 

+ možnost pohodlně si tam nahrát obsah...
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    MRAKY: já ty výrobky nevyrábím ani neobdivuji :)
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    WIL_M: 50k ? ustav pro dusevne vysmate je vedle ;))
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    Tablet Casio Paper Writer: Android 4.0, 7000 mAh a cena téměř 50 000 Kč - SmartMania.cz
    http://smartmania.cz/bleskovky/tablet-casio-paper-writer-android-40-7000-mah-a-cena-temer-50-000-kc-3598

MRAKY
    MRAKY --- ---
    KAZATELL: a lidi co pouzivaji predplacenky? Je to co tvrdis je nabizeno standartne vsemi operatory u vsech druhu tarifu ? Ne. duplovana simkarta pro data je jen neco specialniho.
    navic - ja preci potrebuju data i na telefonu... nedokazu si predstavit, ze by operator prodal 2 simkarty, kde jedna by byla na data & hovory a druha na data. Technicky to mozne je, ale dalo by se toho dobre zneuzivat.

Ja netvrdim, ze 3g/lte modul je v notasu/tabletu na pytel. Jen ze je to reseni pro par procent zajemcu(napriklad lide co maji vice simkaret normalne - cestovani). pro vetsinu je to jen modul co to prodrazi... Proto nebudes videt tohle jako standart vybaveni
    zkus si udelat anketu na nyxu, kolik lidi by mohlo mit pro svuj tarif druhou datovou sim, aniz by museli cokoliv priplacet.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    MRAKY: právě proto třeba T-mobil nabízí internet dva v jednom a to dostanete ke klasické simce ještě druhou datovou... Abych tablet využil tak jak potřebuji, tak si nedokážu představit že bych neměl 3g
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    H_U_N_T_E_R: to urcite ne. amazon myslim neni v open handset aliance(ktera dba na kompatibilitu androidu), takze to ze to je normalni android jak jsem napsal , z pohledu programatora, neni uplne pravda.
    H_U_N_T_E_R
    H_U_N_T_E_R --- ---
    MRAKY: spíš mi šlo o to, jestli se to dá použít pro práci (vývoj Android aplikací - na testování)
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    DEMONOFANARCHY: no u tabletu ta 3g je asi pouzitelna jen pro malo lidi.. ne kazdy bude chtit platit dva tarify, nebo 2 karty... stejne vetsina lidi ma simkartu uz v telefonu, kde je jednoduche si nasdilet internet prez BT nebo wifi ap...
    asi nekdy simkarta v tabletu vyuziti ma, ale nebude to asi nic moc masoveho a gsm modul tablet zbytecne prodrazi.. takze bych moc 3g/lte moduly v tomhle typu zarizeni nehledal
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    H_U_N_T_E_R: normalni android s upravenym launchrem. ale neni tam marketplace, takze tam nic bez hackovani nedostanes pokud to amazon nenabizi
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    Google oficiálně představil Nexus 10 - 16 GB verze za 399 dolarů | tabletnet.cz - největší portál o tabletech v ČR a SK - iPAD, PC tablet, Android tablet, aplikace
    http://tabletnet.cz/android/1435-google-oficialn-pedstavil-nexus-10
    HAL_
    HAL_ --- ---
    SLASH: Mají značně ojebaný Android.
    H_U_N_T_E_R
    H_U_N_T_E_R --- ---
    SLASH: mají svůj OS, nebo je to standardní android?
    SLASH
    SLASH --- ---
    amazon utoci na iPad mini :) http://www.amazon.com/
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    DEMONOFANARCHY: cimz mi usmev na rtech zmizel...
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    WIL_M: kua ten book s tou vybavou, velikosti...presne neco takoveho zrovna hledam :)
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    Asus představil tablety VivoTab RT a Transformer Book | tabletnet.cz - největší portál o tabletech v ČR a SK - iPAD, PC tablet, Android tablet, aplikace
    http://tabletnet.cz/windows/1418-asus-pedstavil-tablety-vivotab-rt-a-transformer-book

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam