• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    REJNOKM: Existuje aplikace http://www.tablettalkapp.com/ ale predpokladam, ze k ni potrebujes i android telefon. Nevim zda to pujde nejak obejit.
    REJNOKM
    REJNOKM --- ---
    Ahoj, potřeboval bych prosím poradit. Pořídil jsem si Nexus 7 a chci ho synchronizovat s Nokii E52. Hlavně abych nemusel ve škole psát sms z telefonu a mohl to dělat přes tablet. Existuje na to nějaká aplikace? Díky za radu.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    DAWEIS: ono by to mělo být právě de facto totožný jako Nova, jen jen snad lépe hodnocený
    DAWEIS
    DAWEIS --- ---
    WIL_M: děkuji za tip, po práci si o něm něco přečtu, když tak sem nahoďte ještě nějaké tipy pokud máte abych měl něco na srovnání když nepočítám ten Nova Launcher, ..... děkuji
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    DAWEIS: apex launcher, používám i místo výchozího androidího launcheru. vzhledově totožný, ale má pár blbůstek navíc. rychlý, nenáročný, skvělý a hlavně zdarma
    DAWEIS
    DAWEIS --- ---
    opět zdravím ;)
    tak jsem si nakonec pořídil ten Samsung TAB Galaxy P7500 64GB TFT 10.1.
    a chtěl bych se s váma poradit, jestli by jste mi doporučily nějaký launcher pro tablet ?? :)

Na telefon jsem si zakoupil Nova Launcher a jsem s ním spokojený ale nejsem si jistý jestly by pro mě měl stejně dobré využití i na tabletu jak na telefonu. Popřípadě je-li to vůbec možné ;) předem děkuji za rady a tipy.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    bohužel jen pro us

Nexus 7 32GB deal slashes its price to $229
    http://www.phonearena.com/news/Nexus-7-32GB-deal-slashes-its-price-to-229_id36348
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    iPad: 3 miliony za první víkend a výrobní náklady verze mini | Dotekománie.cz
    http://dotekomanie.cz/2012/11/ipad-3-miliony-za-prvni-vikend-vyrobni-naklady-verze-mini/
    TWARR
    TWARR --- ---
    WIL_M: tablet ui bez toho, aby to bylo graficky vysrane (pismo/obrazky). play store, tedy zaklad takovyhleho zarizeni na kterym se poradne (nebo jenom ja, nevim) neda najit co chci. v podstate to pro me neni chyba zarizeni, hw je to paradni, ale sere me ten ekosystem. nejsem zadnej jablecnej fantasta. mam droidi telefon, ale nevim, proste mi to nesedi.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    TWARR: čístě zvědavost - co Ti na tom nefunguje, jak chceš?
    TWARR
    TWARR --- ---
    pointa je takova, budto o nej nekdo bude mit zajem, dejme tomu za pet tisic ceskejch. coz plati do stredy, pak to vratim prodejci a vemu si ajsracku, protoze jsem na ni zvyklej.
    TWARR
    TWARR --- ---
    FESTER: urcite
    FESTER
    FESTER --- ---
    TWARR: zadarmo ? :-)
    TWARR
    TWARR --- ---
    kdyby nekdo chtel nexus 7, cca tyden stary. nemam cas se mrdat s droidem, aby to delalo co chci :))
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    MRAKY: , jde pak zjistit, ze bricknuti vzniklo flashovanim na neautorizovanou rom, nebo jenom neuspesnym updatem?
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    VOJTIDLO:
    za predpokladu, ze vratis pred poslanim do servisu do tabletu ofiko rom nemuzou ti zaruku zrusit ....
    tohle se obecne pise aby se uzivatele postrasili... flasovani rom nemusi dopadnout vzdy dobre a muze se se stat, ze tvuj vystavni kousek za 15k se bude hodit akorat do kose....
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    Mate nekdo zkusenost s custom romem na Galaxy Tab?

Mam 8.9 a stve me, ze porad zadny update na ICS, nedej boze na JB. Rikal jsem si, ze bych si tam tedy lupnul JB na vlastni pest, ale ROM Manager aplikace me docela prekvapila, ze rootovanim si voiduju zaruku...

Sli jste do toho nekdo?
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    SLASH: coz je nejakych 320USD. coz tomu krade velkou miru pritazlivosti...
    SLASH
    SLASH --- ---
    MRAKY: u nas v UK stoji nexus 7 32GB pod £200 v kamenom obchode a online mozno o nieco menej. V podstate sa predava presne za tu istu cenu co predtym 16GB verzia..

AIM_FREEMAN: mne sa to az taky voporuz nezda, mam terabytovy usb drive, na ktorom mam vsetky filmy a serialy, fotky atd.. a ten s k tomu tabletu takto jednoducho pripojim, a tych 32GB si nechavam na apps a app data, (popripade nejake mp3 ky).. Nechcem si predstavit kolko SDkariet by som potreboval na nahradenie toho disku.. :)
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    PAYAXY: jenze 32GB je vyrazne drazsi... nerekl bych ze je stahuji. proste jsou vyprodane... evidentne ta cena dela divy... ja bych okamzite bral, pokud bych to mel za 200USD :/ bohuzel neziji v USA.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam