• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    APPU: V tomto směru jsem zcela spokojen s Documents To Go: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dataviz.docstogo&hl=cs
    APPU
    APPU --- ---
    FESTER:
    MRAKY: paráda díky. Jde mi jen aby mohla z mailu otevřít doc a xls a sem tam něco upravit
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    microsoft udela office zacatkem pristiho roku pro IOS & android. ale zase to budou orezane verze...imho ten quickoffice je nejperspektivnejsi..
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    APPU:
    1)msoffice plne - NE.
    2) jsou dostupne pomerne kvalitni produkty od jinych vyrobcu, co sou s msofffice kompatibilni - ale schazi makra a slozitejsi funkce....
    ja pouzivam quickoffice nebo doctogo
    APPU
    APPU --- ---
    Čau mám jeden dotaz.
    Máti se rozhodla pro Samsung Galaxy TAB a jde jí o office. Někde sem vyčetl že tam něco podobnýho je. Můžete mi to prosim někdo potvrdit nebo vyvrátit ? Díky
    CH_IN_A
    CH_IN_A --- ---
    NEVILL: taky na obrazovce nezabira prostor sw klavesnice, coz se obcas hodi
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TOOMIX: Jsem si tuhle klávesnici nakonec ze zvědavosti pořídil (na Alze), tak jako psát se na ní dá a píše se mi na ní líp než na tabletu (jak se mi dobře píše na soft-klávesnici na mobilu tak na tabletu s tím moc spokojený nejsem). Ovšem na nějaké seriozní psaní to není, ta klávesnice je prostě malá, na psaní všema deseti to fakt není, spíš je to tak na psaní šesti nebo osmi prstama. Blbý je, že to uchycení je jen zvrchu a na stranách nejsou žádné zarážky, takže z toho tablet dovede celkem snadno vyklouznout. A taky jsem nepochopil proč k tomu dodávají redukci z USB na mini-USB a ne na micro-USB...

Jestli to stojí za ty peníze, těžko říct, uvidím jak moc na ní budu psát...
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    DAWEIS: škoda, lepší Launcher neznám, pak už jedině Nova nebo zkus vyhledat ICS neb JB launcher v Play a podle hodnocení si vyber
    DAWEIS
    DAWEIS --- ---
    WIL_M: tak APEX není vůbec komatibilní s tím mojim Samsungem TAB 2 ....... na google play to vůbec nenajde a když to najdu na PC nemohu to nahrát protože to prej neni kompatibilní, i když je to divné protože v popisu psali že by to mělo být kompatibilní i s tablety
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    MRAKY: mel jsem ho tak na 10 minut, ale co pamatuji, tak v jednotkach vterin, asi jako Windows 8.
    FESTER
    FESTER --- ---
    MRAKY: rychle , odpoved se nedovis pac me udajne mas v ignore :) jupiii
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    NECROMAN: jak rychle se to probudi ?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Ve ctvrtek jsem si osahal Surface RT a mohu rict, pekna hracka. I bych si ji koupil byt u nas dostupna. Touch Cover je paradni a drzi na magnet fakt fest, Metro aplikace behaji rychle a vubec je ten system svizny.
    FESTER
    FESTER --- ---
    jsou
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Portrait používám občas na mangu, 99% času používám landscape ;)
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    Mně ti nějak na těch futrálech sere, že se to pak prakticky nedá používat v portraitu. To má vyřešené snad jen Smart Cover :-/.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    nepoužíváte někdo náhodou se 7" tabletem tohle? Jde mi o to, jak se na tý klávesnici píše a jestli to ten tablet opravdu udrží, aby "stál" ;) na DX to mají 240kč, na czc za 590kč

Protective PU Leather Keyboard Carrying Case with Stand & Stylus for 7" Tablets - Black - Worldwide Free Shipping - DX
    http://dx.com/p/protective-pu-leather-keyboard-carrying-case-with-stand-stylus-for-7-tablets-black-137898

Ainol Novo pouzdro s USB klávesnicí pro 7" tablet null | CZC.cz
    http://www.czc.cz/ainol-novo-pouzdro-s-usb-klavesnici-pro-7-tablet/115075/produkt

PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    Nahrad Nokii treba Motorolou Pro... ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam