• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    FLYBOJ:
    Podpora vice uctu: na zamknutem displeji se da zvolit ikonka uzivatele. Ten pak muze mit jiny google ucet a svoje programy.

widgety jdou pridat i na zamceny displej (hodiny, posta, kalendar)

klavesnice ala slide it.

na plose pridana nova karta (stahnutim shora vpravo), kde je rychle nastaveni (BT,wifi, screenlock, jas a ikona nastaveni)

Rekl bych, ze je to vse,
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    NEVILL: J, v liste nahore byla ikonka, ze je dostupna.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    FLYBOJ: to jako naskočilo samo ta aktualizace? já to teď kontroloval a pořád mám tu 4.1.2
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    Tak prave na Nexus 7 instaluju ofi 4.2 (custom user space + slide typing) Uvidime.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    OBLUDKA: "automatizovaný systém zpracování dat" sice je to tu ot, ale muzes to trosku rozvest prosim?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Levný sedmipalcový tablet Aakash 2 stojí v Indii jen tisíc korun - Živě.cz
    http://www.zive.cz/bleskovky/levny-sedmipalcovy-tablet-aakash-2-stoji-v-indii-jen-tisic-korun/sc-4-a-166308/default.aspx
    TWARR
    TWARR --- ---
    PJGEPR: jistota dodani tipuju nevalna ;) me je to jedno, rozhodne to neni, ale zadny extra terno. Ale plus to ma u me za 4:3
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    TWARR: v ceskem eshopu 4400
    TWARR
    TWARR --- ---
    PJGEPR: vzhledem k tomu, ze to vyjde na neco pres pet litru. Tak to moc zajimavy neni
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    HONCKA: Mozna to budu moct koupit na firmu tj zvysuju strop na 7k bez dph
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    MRAKY: O provedeni mi zas az tak nejde, stejne po roce to dam synkovi, normalni nexus mi nepripadal nejak ojebanej a ten novej s 3g ma stat zhruba tech 7k, ale buh vi kdy bude u nas, proto se koukam po alternative. 3g modem chci, ze jsem dostal sluzebak a na soukromym mam jeste rok smlouvu s datovym tarifem.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    HONCKA: no pocitej s tim, ze s highendu jdes do lowendu(coz je tech 7k) - a podle toho to bude vypadat... za 7k si odpust 3g modem pokud to ma byt aspon trosku slusne provedeno
    FESTER
    FESTER --- ---
    Meet ASUS TAICHI™ — The Incredible Fusion of Notebook and Tablet
    http://www.asus.com/vivo/en/taichi.htm

http://www.lenovo.com/products/us/laptop/ideapad/yoga/yoga-13/
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    Jinak nexus 7 po par tejdnech drzi. Bez krytu i samolepky displej bez skrabancu. Potiz je jen v tom, ze ho ma 3leta dcera zabrala, takze jsem zase bez tabletu. Kdybych to vedel, necham ji ho pod stromek.
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    OBLUDKA: jen vecna:) hyundai neni cina ale jizni korea. dej vedet.
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    OBLUDKA: dej pak urcite vedet, mas to objednane z tohofle eshopu? na kolik to sakumprdum vyjde s postovnym?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    LOFEEK42: kdy ma jit na trh? bez desticky si pripadam jak s urizlejma pazourama :)
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    HONCKA: pockej si na ceskou distribuci asus nexus 7 32gb 3g
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    muzete mi nekdo dat tip, zmenil jsem praci, takze jsem musel vratit sluzebniho ipada 1, chtel bych ho nahradit nejakou 7"-8", ideal by byl 3G ipad mini, ale na nej nemam, takze asi nejakej 7-8" android, chci 3G modem, GPS, slusne rychlej procesor, min 1GB RAM, min 32GB int, pripadne SD slot, kvalitni display min 1280/800, cenove tak do 7000
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    NEVILL: no všema deseti nepíšu, a třeba právě ta redukce na miniUSB by se mi hodila. Můj čínský noname tablet microUSB nevede a za těch nějakejch 12,5$ z DX mi to asi stát bude ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam