• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    JIKE: full HD na kabelu prehrava v pohode, narazel jsem spis tradicne na problem se zvukem ... chybely kodeky... prehravam pres MX player

Flash jsem doinstalovaval a v dolphin browseru bezi...

dokud byl na 4 flash fungoval s updatem na 4,1 jsem flash musel dodat na tvrdo
    JIKE
    JIKE --- ---
    PISKVOR: jasná. nacpal jsem tam tohle:

Dev-Host - install_flash_player_ics (1).apk - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
    Dev-Host - install_flash_player_ics (1).apk - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
    http://d-h.st/x4v

šlape to super, jak prima play tak ostatní a i ve firefoxu.. ale musel jsem to hledat. Jako plugin na marketu - google play to prostě není :-/

WILLOW: naprostej souhlas, kor když jde o HD trailer apod, tak ten zvuk je super. překvapilo mě to. každopádně pokud to držím vhodně hraje to víc do prostoru - kryju rukou čásst repro a směruji zvukové vlny. na BT sluchátka naprostá paráda. na woofer repro jsem netestoval, ještě pořídím BT repráky, a bude to naprosto dokonalé.
    kabel na HDMI - micro mi má přijít dnes, tak to pak testnu na televizi. zajímá mě, jak to přehraje. a full hd to asi nedá.

paměť ? no když mám pod 100MB a to i na HTC tak to začne zpomalovat, ale pak to samo něco vymaže a jede v pohodě.
    Podle mě mi to dělala nějaká aplikace.

když tam dáš klávesnici, tak to dobíjí PAD, takže ta výdrž? to jsem ještě neviděl. minimálně 15 hodin to vydrželo. nepočítal jsem to. a to jsem měl režím auto kontroly výkonu, čučel na filmy - z flashky, na youtube, nyxoval, hledal na netu.
    3D hry to vyflusnou asi hned. to jsem netestoval..
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    JIKE: reprak mi vychovuje zvuk je pomalu lepsi nez kde jakeho notasu...

s pameti jsem problem nemel zatim mi nedosla...

vydrz je super a co tepr kdyz mas klavesnici :P
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    JIKE: Zkousels tu podporu flashe? Docela by me to zajimalo, nez se rozhodnu...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    FI_CZECH: No, to je taky problem - na windowsi ARM (coz je zatim jen win8 RT) t.c. moc software neni. Sice W8 vypada stejne na pocitaci i na tabletu, ale ta kompatibilita je pouze vizualni - "nemusim se to ucit ovladat znova." Vnitrnosti jsou uplne jinak - na WinRT proste normalni Win32 aplikaci nespustis.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WILLOW: tak mám taky ten TF300F .

2 věci musím vytknout .

- 1 reprák (i když zvuk super) tak to mono je děs, na sluchátka super !
    - 1 GB ram (děsně málo, neustále musím uvolňovat paměť) - když lítám po hodně aplikacích. dokonce to jednou fakt vytuhlo.

jinak max spokojenost, super je to, že jsem to 1 den nemohl vybít, ale vůbec to nešlo :-)
    FI_CZECH
    FI_CZECH --- ---
    jj diky.myslel jsem to tak,ze bych nainstaloval na ten solidni hardware i pouzitelnej a kompatibilni software,ale s tema ovladacema by byly asi problemy.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    WILLOW: diky!
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    FI_CZECH: Jeste me napada: neptas se ve skutecnosti na to, jak se z tabletu pripojit k nejakemu jinemu pocitaci, na kterem bezi Windows 7? V tom pripade by slo pouzit treba tohle: http://www.xtralogic.com/rdpclient.shtml - for je pochopitelne v tom, ze u vzdaleneho pristupu tablet slouzi jenom jako dotykova obrazovka + klavesnice, programy ve skutecnosti bezi na tom pocitaci.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    FI_CZECH: (Pochopitelně nějaká emulace nebo virtualizace x86/x64 nad Androidem na ARMu by mohla přinést výsledek "koukám na tablet a vidím W7," ale pochybuju, že skrz to protlacis dostatecny vykon, aby to bylo pouzitelne.)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    FI_CZECH: Windows 7 nemaji ARM verzi, cili to je prvni neprekonatelna prekazka. I kdyby neco takoveho mely - jako maji Win 8 - bude to past vedle pasti: nejvetsim problemem bude absence driveru (protoze ty si kazdy vyrobce pytlikuje po svem), a hned vzapeti pak absence windowsich programu zkompilovanych pro ARM. Dalsi cteni tu (EN): http://superuser.com/questions/328329/why-cant-windows-7-be-installed-on-a-arm-processor-based-system

TL;DR: nejde to.
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    FI_CZECH: to by me taky zajimalo :P
    HAL_
    HAL_ --- ---
    FI_CZECH: O_o?
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    FEMUR: mam teda Asus TF300F ale vybavou a rozlisenim je to, to samy co N7...
    na kontrolu PDF pouzivam RepliGO Reader ...
    poznamky vyznacovani korektur... prohlizeni naprosto vynikajici...
    (u 30 strankoveho 90 megoveho pdf se mi obcas pomalejc nacitali bitmapove layer ale problem byl spis v Gogle disku)

vyrazne pohodlnejsi nez kontrola na pocitaci
    FI_CZECH
    FI_CZECH --- ---
    Ahoj, ma nekdo zkusenosti s instalaci W7 na tablet: Asus Eee Pad Transformer TF300T
    Bud primo na tento konkretni model nebo nejake obecne tipy a triky. Diky
    HAL_
    HAL_ --- ---
    shit happens
    FESTER
    FESTER --- ---
    si taky rikam co to ma spolecneho s tabletem...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    HAL_: nespletl sis auditko? :)
    MUSTAFA
    MUSTAFA --- ---
    GOZYTHESECOND: já na zkoušku koupil A13 šunku na aukru za 2tis a stejně jsem skončil u tabletofonu galaxy note 2 :)
    GOZYTHESECOND
    GOZYTHESECOND --- ---
    Ahoj, už delší dobu uvažuju nad koupí tabletu. Vím ale, že s ním dlouho nevydržím a budu ho chtít vyměnit za jiný kousek nebo "tabletofon" - sháním tedy něco malého (rozuměj 7´) a levného (cca 3000,-). Vím, že tady proběhlo několik tipů na zajímavá zařízení. Má ale někdo osobní a reálnou zkušenost např. s Ainol Novo 7 Crystal? Dá se využít, aniž bych si musel hrát 3 dny s rootováním a hledáním ideální ROMky? Díky moc za vaše rady a zkušenosti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam