• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    lamo-otázka, placené .apk jdou volně tahat tahat takhle z ulož.to(když tam jsou) atp, normálně si nahrát do tabletu, nainstalovat a je hotovo? to se ty hry nějak nehlásej do internetu aby zavolaly o pomoc že je někdo vopirátil a určily piráta podle identity tabletu? nebo to už jsou cracky nebo podobné věci i pro mobilní aplikace? :) a předtim než strhnu flame o tom že sem socka co si není schopná zaplatit aplikace, chci jenom říct, že ta otázka je čistě teoretická, nebudu si zahrávat s něčim čemu nerozumim :) dik
    Takhle jsem si dostal flashplayer do nexusa ať si můžu brouzdad ve ff s flashem jaxem zvyklej z pc, ale ten snad není placenej :)
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    MRAKY: lidi pirátí i daleko levnější apky, z principu
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    navic 5usd za tak rozsahlou hru neni zase tak moc, aby se musela stahovat nacerno
    MATT
    MATT --- ---
    SELECTOR_IX: promin, ale nak nechapu vyznam tveho prispevku.. jednak na hry je tu klub a druhak, kdo chce GTA tak si ho koupi nebo stahne z uloz.to..
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    JOHNY_G: to vypadá dobře, díky :-)
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    NEVILL: Na to jsem si koupil tuhle geniální záležitost. Můžeš si vyforcovat otáčení i jako app-specific.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    JOHNY_G: mně nejvíc sere Skype jak je tam od jisté doby natvrdo landscape mode, když zrovna Nexus 7 má kameru nahoře...ale hádám že na to asi žádná aplikace není...
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    Dovolím si takový víceklubový spam, hlavně něco pro vlastníky Nexu 7. Pokud vás serou telefonní layouty u YouTube, Google Play, Firefoxu a dalších aplikací, mám na to novou appku.

TenInchLauncher - 10" layouty na 7" tabletech - I bez rootu!
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Poradí někdo nějakej použitelnej stylus pro N7? :) nějak jsem nenašel po netu po shopech :) dik
    MATT
    MATT --- ---
    Tablet PCs, Tablets Clearance - TinyDeal
    http://www.tinydeal.com/tablets-clearance-c-997_1117.html
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Schanim pro jednoho naseho zakaznika odolny vykony tablet postaveny na woknech, bude pouzivany v lomu, cena nehraje roli, zatim mam favorita tohle
    CF-H2 Field - Toughbook S Maximalni Ochranou | Panasonic Business
    http://business.panasonic.cz/...-oblasti-pocitacovych-produktu/sortiment-vyrobk/sortiment-pocitac-toughbook/toughbook-s-maximalni-ochranou/cf-h2-field
    rad bych ale pripadne nasel alternativu
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Nabizim
    Acer Iconia Tab W500 32GB + Windows 8 Pro + stojan (3015320826) - Aukro - největší obchodní portál
    http://aukro.cz/show_item.php?item=3015320826
    CH_IN_A
    CH_IN_A --- ---
    TOOMIX: ja jsem si objednal za 99c a taky k prdu
    EVZENECEK
    EVZENECEK --- ---
    TOOMIX: Měl jsem k 10 palcovýmu tabletu nějakou tuším Hamu za cca 200Kč z Alzy, a k ničemu. Maximálně na ťukání, ale na kreslení a skicování nepoužitelný. Za 3 dny šla zpátky do Alzy.
    MATT
    MATT --- ---
    jihokorejci doporučují...

párek :D
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    máte někdo zkušenosti s těmahle levnejma stylusama pro kapacitní displeje z eBay?

MATT
    MATT --- ---
    PJGEPR: tak to urcite..
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    MATT: a vyresila by to nejaka folie, kltera by tam byal od zacatku?
    MATT
    MATT --- ---
    takovej můj poznatek s Ployer Momo8 (levnej tablet za 3-4kkc). hardwarove a uzivatelsky spokojenost, ale jedno podstatne ALE ;) ten povrch displaye je z naky smeckyho plastu, takze po mesici pouzivani uz je to na nem dost znat, vubec nechci videt, jak bude vypadat treba za rok. pred koupi, by treba tenhle parametr vubec nenapadlo sledovat.
    VASHA
    VASHA --- ---
    SWITCHMAN: budeš zkoušet nainstalovat Android Jelly Bean?
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1977675 jde to vůbec? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam